Ελλαδα

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Καλογρίτσα ζητούν τα δεδουλευμένα τους

Τι έγινε στη Γενική Συνέλευση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίντεο 1

Σε κλίμα έντασης για την κατάσταση που επικρατεί στον Τοξότη του Καλογρίτσα με τους απλήρωτους εργαζόμενους πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», η Γενική Συνέλευση του Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ για τον κ. Καλογρίτσα καθώς στον «Τοξότη» εκατοντάδες εργαζόμενοι σε διάφορες περιοχές της χώρας παραμένουν απλήρωτοι, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες, τις οποίες επικαλείται η εφημερίδα, δεν έχει καταβληθεί ούτε μέρος του δώρου των Χριστουγέννων, που είναι ποινικό αδίκημα.

Όλα αυτά οδήγησαν το προεδρείο του Σωματείου να ξεκινήσει τη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων με πρώτο θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στην «ΤΟΞΟΤΗΣ».

Σε αυτή τη συνέλευση, όπως μεταδίδει το «Πρώτο Θέμα», ακούστηκε από μέλος του Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας ότι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι πρέπει να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα, νόμιμα και... «μαύρα», διαφορετικά, ξεκινούν άμεσα τις απεργιακές κινητοποιήσεις. Το απαίτησαν άλλωστε από τη πρώτη στιγμή και οι αγανακτισμένοι εργαζόμενοι στην εταιρία του κ. Καλογρίτσα, που παραβρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση και διαμαρτύρονται για την πολύμηνη αναβολή των δεδουλευμένων αλλά και για τις συνθήκες εργασίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ