Ελλαδα

Σοκαριστική η μητέρα των τριών εγκαταλειμμένων κοριτσιών στην Πάτρα: Δώστε τα για υιοθεσία

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τα τρία αγγελούδια που φιλοξενούνται στο Καραμανδάνειο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
337750-702369.jpg

Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με το patrastimes.gr, η υπόθεση των τριών μικρών παιδιών που φιλοξενούνται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο παίδων, καθώς διέταξε κατεπείγουσα έρευνα από τον Εισαγγελέα Πατρών.

Ο 26χρονος Αλβανός πατέρας τους κρατείται επειδή είναι παράνομα στην χώρα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η 20χρονη μητέρα τον εγκατέλειψε για χάρη ενός άλλου άνδρα και ο 26χρονος σε αναζήτησή της, πήγε από τα Λεχαινά Ηλείας, όπου ζούσαν, στην Πάτρα για να αφήσει τα παιδιά στην πεθερά του. Εκείνη ειδοποίησε την κόρη της να πάει να πάρει τα παιδιά της, αλλά αυτή τα εγκατέλειψε. Η αστυνομία την εντόπισε, επικοινώνησε μαζί της κι εκείνη αποκρίθηκε πως τώρα βρίσκεται στην Αττική με άλλον άνδρα, ενώ για τα παιδιά της είπε στους αστυνομικούς: «Δώστε τα για υιοθεσία».

Διίστανται πάντως οι πληροφορίες για το τι θα πράξει η μητέρα, αφού άλλες θέλουν να βρίσκεται καθ’ οδόν ώστε να βρεθεί κοντά τους και άλλες από αστυνομικούς κύκλους ότι αρνείται να το πράξει για να μην συλληφθεί, γιατί δεν διαθέτει έγγραφα παραμονής, όπως συνέβη με τον πατέρα των παιδιών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ