- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με απεργία απαντούν οι υπάλληλοι στα ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή
Η ΟΙΥΕ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι κοροϊδεύει τους εργαζομένους και αυξάνει προκλητικά τις εργάσιμες Κυριακές
Ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, εντούτοις 24ωρη πανελλαδική απεργία αποφάσισε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ).
Ειδικότερα, ως μνημονιακή υποχρέωση χαρακτηρίζει η ΟΙΥΕ το γεγονός των ανοιχτών καταστημάτων τις Κυριακές, σε σχετική ανακοίνωσή της.
Παράλληλα, η Ομοσπονδία κατηγορεί την κυβέρνηση ότι κρυφά και χωρίς καμία διαβούλευση με τους εργαζομένους και τις οργανώσεις των εμπόρων ψήφισε την αύξηση των Κυριακών που μπορούν να λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα από 8 σε 10, σε υπόγεια συνεννόηση με τα μεγάλα εργοδοτικά συμφέροντα και τις πολυεθνικές.
Όπως υποστηρίζει η ΟΙΥΕ, η κυβέρνηση ρίχνει την ευθύνη στους αντιπεριφερειάρχες και αυξάνει προκλητικά τις εργάσιμες Κυριακές, ενώ την ίδια ώρα δηλώνει ότι υποστηρίζει τους εργαζόμενους.
Η Ομοσπονδία καλεί τους εργαζόμενους, τα εργατικά σωματεία, όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, αλλά και τις οργανώσεις των εμπόρων και των καταναλωτών να συμμετέχουν στην απεργία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Παγκόσμια προβολή εν μέσω του FIFA World Cup 2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Έσπασε παλιά βάνα», λέει ο Γεωργιάδης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.