- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρόβλημα και πάλι στην «Μαρινόπουλος» - χωρίς αποτέλεσμα οι διαβουλεύσεις εργαζομένων και διοίκησης
«Τα χρήματα της ενδιάμεσης χρηματοδότησης έχουν τελειώσει» σύμφωνα με την ανακοίνωση των εργαζομένων
«Αυτό που μας έγινε απολύτως σαφές από μεριάς της εργοδοσίας είναι ότι τα χρήματα της ενδιάμεσης χρηματοδότησης έχουν τελειώσει, και όλα, συμπεριλαμβανομένης και της μισθοδοσίας, εξαρτώνται από την έκδοση της απόφασης του Δικαστηρίου» επισημαίνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του Σωματείο Εργαζομένων της Μαρινόπουλος.
Επίσης τονίζουν ότι η συνάντηση με την διοίκηση έκλεισε χωρίς καμία δέσμευση από την πλευρά της "Μαρινόπουλος" για την καταβολή της μισθοδοσίας του Δεκεμβρίου.
Το σωματείο το εργαζομένων μετέφερε στη διοίκηση την «εντονότατη ανησυχία όλων των εργαζομένων καθώς και η αποφασιστικότητα τους να αγωνισθούν με όλα τα μέσα, συσπειρωμένοι όσο ποτέ άλλοτε γύρω από το Σωματείο τους και την Διοίκησή του, προκειμένου να διασφαλίσουν στο ακέραιο τα δικαιώματά τους, όπως αυτά συμπεριλαμβάνονται στη συμφωνία της 1ης Ιουλίου 2016».
Επίσης η Διοίκηση του Σωματείου «θεωρεί απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους εργαζόμενους στον Μαρινόπουλο οι διάφοροι εμπλεκόμενοι φορείς, και αν μη τι άλλο τον θεωρεί προκλητικό και επικίνδυνο. Δεν είναι δυνατόν τη στιγμή που διακυβεύονται τόσες χιλιάδες θέσεις εργασίας, να στήνεται στην πλάτη τους ολόκληρο επικοινωνιακό παιγνίδι και να προσπαθούν να γείρουν την πλάστιγγα ανάλογα με το ποια μεγάλα συμφέροντα θέλει να εξυπηρετήσει κάθε φορά ο καθένας. Όλοι είδαμε ποιους πραγματικά εξυπηρετεί και ποιους όχι αυτή η εκκρεμότητα».
Το Σωματείο καλεί όλους τους εργαζόμενους, «να κλείσουν τα αυτιά τους στις διάφορες κατευθυνόμενες σειρήνες και τα προβοκατόρικα παπαγαλάκια, με όποια ενδυμασία κάθε φορά αυτά παρουσιάζονται και ενωμένοι, συσπειρωμένοι και αγωνιστικά προσανατολισμένοι γύρω από το πανελλαδικό Σωματείο τους, μοναδικό άλλωστε εκφραστή των συμφερόντων τους όπως οι ίδιοι εδώ και δεκαετίες το έχουν αναδείξει, να συνεχίσουν να βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα και επιφυλακή προκειμένου να αντιμετωπίσουν κάθε ενδεχόμενο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mετά την κατάκτηση της κορυφής στο World Cup στο Σίδνεϊ
«Προσπάθησα να επικοινωνήσω, δεν σήκωσαν το τηλέφωνο»
Στη μάχη της κατάσβεσης 14 εναέρια μέσα -112 για εκκενώσεις 4 περιοχών
Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής πριν πάρει διαστάσεις η πυρκαγιά
Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις - Σηκώθηκαν 12 εναέρια μέσα
Πρώτοι θα καταθέσουν οι συγγενείς του μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας,
Επείγουσα εισαγγελική έρευνα
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις κοντά στον ΧΥΤΑ
Ζήτησε να επιστρέψει στη φυλακή
Ο τραγουδιστής απήγγειλε αντί να ερμηνεύσει το τραγούδι «Γιάννης ο φονιάς»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.