- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε 46χρονη που κρίθηκε ένοχη, και σε δεύτερο βαθμό, για τη δολοφονία του συζύγου της, τον Ιούλιο του 2009, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, το φονικό διαπράχθηκε μέσα στο σπίτι όπου ζούσε το ανδρόγυνο, τη στιγμή μάλιστα που σε άλλο σημείο της κατοικίας βρίσκονταν τα δύο τους παιδιά. Το 46χρονο θύμα βρέθηκε «γαζωμένο» με επτά σφαίρες από αυτόματο πιστόλι, τύπου «Μακάροφ», το οποίο, όμως, δεν βρέθηκε ποτέ.
Αμέσως μετά τη δολοφονία, η 46χρονη, ομογενής από τη Γεωργία, παραδόθηκε στην αστυνομία, ομολογώντας την πράξη της. Ωστόσο στην πορεία της ποινικής διαδικασίας άλλαξε ουκ ολίγες φορές την υπερασπιστική της γραμμή. Ενώπιον του ΜΟΕ αρνήθηκε την κατηγορία που της καταλογίζεται, κατονομάζοντας ως δράστη πρόσωπο, από το οποίο είχε ζητήσει να δείρει τον 46χρονο για εκφοβισμό.
«Παρακαλούσα να τον χτυπήσει, όχι να τον σκοτώσει. Από τύψεις παραδόθηκα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήθελα το ένα κι έγινε το άλλο» είπε. Αναφερόμενη στο συζυγικό της βίο σημείωσε ότι δεν περνούσε καλά και ήθελε να χωρίσει. «Δεν μπορούσα να φύγω με τίποτα από το σύζυγό μου. Φοβόμουν» ήταν τα λόγια της. Οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν δικαστές και ενόρκους που την έκριναν ένοχη για το φόνο.
Να σημειωθεί ότι το κατονομαζόμενο πρόσωπο φέρεται να είναι δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού, ηλικίας περίπου 35 ετών, που περιλαμβάνεται στην ίδια δικογραφία, κατηγορούμενος ως συναυτουργός στη δολοφονία, πράξη για την οποία θα λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης όταν κι εφόσον συλληφθεί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζονται και αύριο οι έντονες βροχοπτώσεις
Η ενημέρωση του Λιμενικού
Σοβαρές καταστροφές σε ζωικό κεφάλαιο και υποδομές από το πέρασμα της κακοκαιρίας
Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου
Όσα τόνισε η Μαρία Σάκκαρη για τον γάμο με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Έσπασε το πίσω τζάμι του λεωφορείου μετά από σύγκρουση
Πυρκαγιά σε πολυκατοικία από κεραυνό και εκτροπές αεροσκαφών λόγω νεροποντής
Γλίστρησε και έπεσε από μεγάλο ύψος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο Ηλίας Στύλος, ο street artist γνωστός μέσα από το ψευδώνυμο «Hayate», είπε το δικό του τελευταίο «αντίο» στον τραγουδιστή
Το νησί με τη μικρότερη μείωση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Ισχυρίζεται ότι του χρωστούσε 5.000 ευρώ
«Δεν θα γράψεις εσύ εμένα», φέρεται να τους είπε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.