Πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων στην Αθήνα (εικόνες)
Κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της πόλης
Πανελλαδικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια πραγματοποιούν συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΕΛΤΑ, ΝΑΤ, ΟΣΕ, ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ, διεκδικώντας στο ακέραιο ό, τι τούς έχει αφαιρεθεί από τις περικοπές που έχουν υποστεί οι συντάξεις τους. Κεντρικό σύνθημα των συνταξιούχων είναι ότι «δεν σκύβουν το κεφάλι» και δεν δέχονται τον «εμπαιγμό με ψίχουλα που πάνε να μοιράσουν σε σχέση με αυτά που τους έχουν πάρει».

Ειδικότερα, ζητούν να μην γίνει καμία νέα μείωση των συντάξεών τους, να αποκατασταθούν οι περικοπές, να επανέλθουν τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και να μην υπάρξει αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας συνταξιούχων ΙΚΑ, Δήμος Κουμπούρης, δήλωσε: «να μας δώσουν πίσω όσα δουλέψαμε, τις συντάξεις μας, τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα που κατακτήσαμε με αγώνες μιας ζωής και μην μας κοροϊδεύουν με επιδόματα».
Κλειστές για τα αυτοκίνητα είναι αυτή την ώρα οι δρόμοι γύρω από την Πλατεία Συντάγματος και η Πανεπιστημίου, ενώ η οδός Σταδίου έχει σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα. Στη μαζική συγκέντρωση παρευρίσκονται οργανώσεις από όλη την Ελλάδα, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο γιος της, συνάδελφοι και φίλοι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Οδικά έργα σε Κηφισό, Αττική Οδό και Λεωφόρο Βουλιαγμένης φέρνουν έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση
«Ενδεχομένως θα πιεστούν οι ΜΕΘ» λέει ο καθηγητής Τζανάκης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι περιοχές που θα «σαρώσουν» ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Πού εντοπίζονται αυξητικές τάσεις
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Προκλήθηκε λόγω ισχυρής γεωμαγνητικής καταιγίδας
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Ισχυροί άνεμοι στη δυτική Ελλάδα
Σε περιοχές όπου επικρατεί παγετός και χιονοπτώσεις
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
«Έχεις πολύ μεγάλο μερίδιο, όπως και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που συμμετείχαν τότε»
«Δεν αλλάζει κάτι από τα μέτρα» λέει η κυβέρνηση μετά τη συνάντηση αγροτών με τον πρωθυπουργό
«Καμιά αλλαγή στα μέτρα, θα εξετάσουμε μόνο τεχνικά ζητήματα», δήλωσε ο Κ. Τσιάρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.