Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες και βροχοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλη τη χώρα εκτός από τη ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, το νότιο Αιγαίο και στις παράκτιες προς αυτά περιοχές. Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά της βόρειας χώρας κατά τη νύχτα.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 6 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 15, στα νησιά του Αιγαίου από 6 έως 17, και στην Κρήτη από 10 έως 17.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ κατά περιόδους θα σημειώνονται ασθενείς βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις από το μεσημέρι. Τις νυχτερινές ώρες θα σημειωθεί παγετός στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 4 έως 7 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω κακοκαιρίας
Πιθανές χαλαζοπτώσεις, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.