- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες και βροχοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλη τη χώρα εκτός από τη ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, το νότιο Αιγαίο και στις παράκτιες προς αυτά περιοχές. Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά της βόρειας χώρας κατά τη νύχτα.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 6 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 15, στα νησιά του Αιγαίου από 6 έως 17, και στην Κρήτη από 10 έως 17.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ κατά περιόδους θα σημειώνονται ασθενείς βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις από το μεσημέρι. Τις νυχτερινές ώρες θα σημειωθεί παγετός στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 4 έως 7 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ.
Ενεργοποιούνται διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
Εικόνες αποκάλυψης μετά τη φονική κακοκαιρία
Δέκα ερωτήσεις και απαντήσεις για τους εμβολιασμούς
Δείτε εικόνες και βίντεο από τις προσπάθειες να απομακρύνουν πέτρες και λάσπες από τα αυτοκίνητα και τις αυλές τους
Akylas, Marseaux, Good Job Nicky ή Evangelia;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις
Μποτιλιάρισμα στο σημείο
Η Καθηγήτρια Οικονομικών και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στέκεται δίπλα της
Εκατοντάδες κλήσεις στην Άμεση Δράση για παροχή βοήθειας
Πολύ δύσκολη κατάσταση σε πολλούς δρόμους της περιοχής
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 07:15 στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Εσπερίδων στον Εύοσμο
Τι ανέφερε ο κτηνοτρόφος
Στην Αττική έπεσαν 150 τόνοι νερού ανά στρέμμα
Λάσπες, πέτρες και αυτοκίνητα που έχουν παρασυρθεί
Σε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» η κίνηση
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Το σημερινό του σκίτσο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.