- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Και στη Λαμία οι γονείς δεν θέλουν τα προσφυγόπουλα
Αποφάσισαν κατάληψη του σχολείου κι επιτέθηκαν στον διευθυντή
Από Δευτέρα έχει οριστεί να ξεκινήσουν τα μαθήματα για τα 90 παιδιά προσφύγων που φιλοξενούνται στις Θερμοπύλες. Τα προσφυγόπουλα για φέτος θα πηγαίνουν σχολείο ξεχωριστά, από τις 2:00 το μεσημέρι μέχρι τις 6:00 το απόγευμα.
Τα σχολεία που έχουν επιλέγει στον νομό Φθιώτιδας είναι το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Μοσχοχωρίου και το 6o Δημοτικό Σχολείο της Λαμίας.
Όμως, κι εδώ οι γονείς δεν επιθυμούν τη φοίτηση των προσφυγόπουλων στα ίδια σχολεία όπου φοιτούν τα δικά τους τα παιδιά κι έτσι το απόγευμα της Πέμπτης κατά τη Γενική Συνέλευση Γονέων στο 6o Δημοτικό σχολείο της Λαμίας επικράτησε, σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένταση με γονείς να επιτίθενται φραστικά στο Διευθυντή του σχολείου, αλλά και τον Διευθυντή της περιφερειακής Εκπαίδευσης. Εκδήλωσαν μάλιστα, την πρόθεσή τους να κάνουν κατάληψη το πρωί της Δευτέρας στο το 6o Δημοτικό Σχολείο της Λαμίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.