Ελλαδα

Συνεχίζονται τα λουκέτα και στα ΜΜΕ: Κλείνει όμιλος με πολλά γνωστά περιοδικά

Μεταξύ αυτών οι «4 Τροχοί», το «Hello» και «Τηλεκοντρόλ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
326610-674422.jpg

Συνεχίζονται τα λουκέτα των ελληνικών επιχειρήσεων και ένας από τους τομείς που έχει πληγεί περισσότερο είναι αυτός των MME. 

Σύμφωνα με πληροφορίες σε λουκέτο οδηγείται ο εκδοτικός όμιλος ALPHA EDITIONS AE, όπερ σημαίνει ότι θα κλείσουν πολλά περιοδικά. Μεταξύ αυτών και πολλά γνωστά, όπως τα ΕΓΩ Weekly, Τηλεκοντρόλ, Κάθε Μέρα με την Αργυρώ, 4Τροχοί, Autobild και MySelf.gr.

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι το 7 Μέρες TV θα εκδώσει λίγα τεύχη ακόμα, ωστόσο περιοδικά όπως το ΕΓΩ και site Myself.gr σταματούν τη λειτουργία τους. Ο δημοσιογράφος των Ηello και Εγώ έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Twitter:

Να τονίσουμε ότι κομβικό σημείο για το κλείσιμο του ομίλου ήταν η απόφαση του Σεπτεμβρίου ότι η «ALPHA EDITIONS AE», διά­δο­χος εται­ρεία της εται­ρείας «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ» ήταν υποχρεωμένη να κατα­βά­λει στους συντά­κτες και τους απα­σχο­λού­με­νους στο δια­φη­μι­στικό τμήμα των περιο­δι­κών της εται­ρείας τις δεδου­λευ­μέ­νες απο­δο­χές, που δεν τους είχε κατα­βά­λει η «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΕ» για το διά­στημα πριν την αιφ­νι­δια­στική δια­κοπή της δρα­στη­ριό­τη­τάς της, δηλαδή από το καλο­καίρι μέχρι και τον Νοέμ­βριο του 2012. Επί­σης με την ίδια από­φαση-σταθμό, η εται­ρεία ήταν υποχρεωμένη να απα­σχο­λεί το εν λόγω προ­σω­πικό με τους ίδιους όρους εργα­σίας, όπως αυτοί ίσχυαν προ της δια­κο­πής δρα­στη­ριό­τη­τας της εται­ρείας («ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΕ») που μεταβιβάστηκε. 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ