Παροδικές νεφώσεις για σήμερα Κυριακή 10 Ιανουαρίου στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα στα δυτικά και πιθανόν στην Κρήτη, αυξημένη υγρασία και κατά τόπους πυκνές ομίχλες κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη σταδιακή μεταφορά σκόνης από την Αφρική, ιδιαίτερα στη Νότια Ελλάδα.
Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί από -1 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 16 στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 18 στην Ήπειρο, από 6 έως 19 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 11 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά και νότια πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ.
Παροδικές νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς.
Παροδικές νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.