- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στάση εργασίας 7-10 το πρωί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, στη λεωφόρο Κατεχάκη, έκαναν σήμερα Τετάρτη οι εργαζόμενοι στην Περιφέρεια Αττικής, με αίτημα να διατηρηθεί η μισθοδοσία τους από τον κρατικό προϋπολογισμό και να μην μεταφερθεί –όπως σχεδιάζεται από την κυβέρνηση– στους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους της Περιφέρειας.
Σε σχετική ανακοίνωση, το συνδικάτο τους γράφει: «Απαιτούμε τη διατήρηση της μισθοδοσίας μας από τον κρατικό προϋπολογισμό. Λέμε ΟΧΙ στη σύνδεση των μισθών μας με τους φόρους. ΟΧΙ στην ενίσχυση της ανταποδοτικότητας. ΟΧΙ σε νέα χαράτσια για το λαό. Απαιτούμε δημόσιες υπηρεσίες χωρίς κόστος για τους πολίτες».
(Στη φωτογραφία η περιφερειάρχισσα Αττικής κ. Ρένα Δούρου).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια συλλογή που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έργα των Ιακωβίδη, Dali, Μόραλη, Κεσσανλή, Γαϊτη
Αστυνομική έρευνα σε σπίτι 50χρονου αποκάλυψε 10 τμήματα ενάλιων αμφορέων από τρεις ιστορικές περιόδους
Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα - Πρόγνωση Κολυδά για διπλή διαταραχή προ των πυλών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε «ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία» αναφέρεται ο Γιάννης Παναγόπουλος
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
Τι προέκυψε από την έρευνα της Αρχής για Στρατινάκη - Γεωργίου
«Δύο συστήματα που θα κινηθούν από τον κόλπο της Σύρτης και το Στενό της Σικελίας θα δώσουν όχι μόνο αξιόλογες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την έμφυλη ισότητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα 3+1 don't της προηγούμενης ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.