- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
Στόχος αγνώστων έγιναν για μια ακόμα φορά τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.
Συγκεκριμένα, άγνωστοι πέταξαν επτά βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στην είσοδο των γραφείων. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια προσαγωγή για το περιστατικό.
Για το περιστατικό ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης δήλωσε:
Στις 18 Οκτωβρίου του 2015, μετά την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, κάλεσα από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ την ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και την Κυβέρνηση να δώσει τη δέουσα προσοχή και να διαφυλάξει τις ζωές των εργαζομένων και των αστυνομικών που υπηρετούν σ' αυτά.
Μετά από τόσες επιθέσεις, φαίνεται ότι το μένος των Κυβερνώντων έναντι του ΠΑΣΟΚ, της ιστορίας του και των στελεχών του, τους τυφλώνει τόσο που να θέτουν σε δεύτερη μοίρα τον κίνδυνο που διατρέχουν οι ανθρώπινες ζωές.
Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός πως μετά από τόσες συνεχόμενες επιθέσεις ακόμα τα γραφεία εξακολουθούν να παραμένουν αφύλακτα.
Σε όλα εκείνα τα εξτρεμιστικά στοιχεία που έχουν στοχοποιήσει το ΠΑΣΟΚ τους λέμε πως δε μας τρομάζουν, δε μας λυγίζουν και δε θα μας διώξουν απ' το σπίτι μας.
Στον Πρωθυπουργό και στην Κυβέρνηση του, τους λέμε για άλλη μια φορά πως οι ανθρώπινες ζωές, οι ζωές των εργαζομένων δεν έχουν χρώμα και είναι χρέος της πολιτείας να τις διαφυλάττει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντίστροφη μέτρηση για την κατάργηση των παλιών δελτίων - Η διαδικασία εξπρές, το κόστος και τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Η κρατική Aσφάλεια ανέλαβε την έρευνα για τη φωτιά
Συνεργεία της ΑΒΑΞ αντλούν λασπόνερα - Σύνδεση με έργα γραμμής 4 του μετρό
Δυνάμεις τις Πυροσβεστικής στο σημείο
Μέσα στη χρονιά θα εφαρμοστεί και απαγόρευση των κινητών στα σχολεία, ακόμα και για εκπαιδευτικούς σκοπούς
Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά ανοιξιάτικα φαινόμενα
Πότε λέμε «Χρόνια Πολλά» στον Γιώργο και στη Γεωργία
Χωρίς ρεύμα η ευρύτερη περιοχή - Αναβάλλεται προσωρινά η συνέντευξη Τύπου για τη Λέσβο
Η παράταξη - νέα είσοδος στο Διοικητικό Συμβούλιο
Τα απαιτούμενα προσόντα και οι δύο «κόφτες»
Οι ημερομηνίες που ολοκληρώνονται τα μαθήματα σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια
Στήθηκε επιχείρηση από το Λιμενικό για τη διάσωσή τους
Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λόγων των εμπρηστικών δηλώσεων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.