- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κύπρος: Μητέρα στη Λεμεσό κατηγορείται ότι δηλητηρίασε τον 7χρονο γιο της με χάπια
Σε περίπτωση καταδίκης προβλέπεται ποινή διά βίου φυλάκισης
Μητέρα κατηγορείται για απόπειρα φόνου του 7χρονου γιου της – Του χορήγησε ηρεμιστικά χάπια
Μητέρα κατηγορείται για απόπειρα φόνου του επτάχρονου γιου της στη Λεμεσό, με την υπόθεση να έχει «παγώσει» την κοινή γνώμη της Κύπρου.
Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου, η 41χρονη φέρεται να χορήγησε στο παιδί ηρεμιστικά χάπια, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και οι δύο χωρίς τις αισθήσεις τους, μέσα στο σπίτι τους. Το Δικαστήριο διέταξε την κράτηση της γυναίκας μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, όπως μεταδίδει το philenews.com.
Το αδίκημα θεωρείται πολύ σοβαρό και σε περίπτωση καταδίκης προβλέπεται ποινή διά βίου φυλάκισης. Μάρτυρες είναι ο σύζυγος, θεράποντες ιατροί και το παιδί.
Το χρονικό
Ο πατέρας, επιστρέφοντας το βράδυ της 10ης Φεβρουαρίου, εντόπισε τη σύζυγο και το παιδί χωρίς τις αισθήσεις τους στο υπνοδωμάτιο. Αρχικά νόμιζε ότι το παιδί κοιμόταν, αλλά μεταφέροντας τη γυναίκα στο νοσοκομείο και επιστρέφοντας, διαπίστωσε ότι και το παιδί ήταν στην ίδια κατάσταση. Βρήκε επίσης τρία blister από τα οποία έλειπαν χάπια.
Στην κατάθεσή του, το παιδί ανέφερε ότι πήρε τα χάπια χωρίς να θέλει, πιστεύοντας ότι θα τον βοηθούσαν, ενώ δεν γνώριζε ότι ήταν ληγμένα. Περιέγραψε ότι πήρε περισσότερα από ένα χάπια και στη συνέχεια προσπάθησε να κοιμηθεί.
Δεν θυμάται τι του είπε η μητέρα του όταν του έδωσε τα χάπια, αλλά το μόνο που θυμάται, είναι ότι ήταν στο κρεβάτι και προσπαθούσε να κοιμηθεί και μετά ήρθε η μητέρα του και του έδωσε τα χάπια, λέγοντάς του ότι πήρε και αυτή αφού είχε πονοκέφαλο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το απόσπασμα της συνέντευξης κυκλοφορεί ξανά στα social media ενόψει της 25ης επετείου
Οι δυο τους απέκτησαν έναν γιο το 2024, ωστόσο στη συνέχεια χώρισαν
Eνώ την ίδια περίοδο είχε έσοδα 5,4 εκατ. δολαρίων
Κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών παιδιών της τον Ιανουάριο του 2023
Το κανονικό απόσπασμα δείχνει ότι ο βασιλιάς άπλωσε το χέρι του
Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram είχε γίνει στις 12 Αυγούστου, λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό της
Η δήλωση του εκπροσώπου του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ
Η πρώην καγκελάριος επικρίνει τη στρατηγική του CDU και ζητά άμεση αλλαγή πλεύσης
Οι επιπτώσεις της «ψηφιακής διάσπασης» στη συγκέντρωση και την κριτική σκέψη
Κύμα διαμαρτυριών ενόψει των κρίσιμων τοπικών εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου
Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε μετά τις επαφές Αμερικανών απεσταλμένων στη Μόσχα και το Κίεβο
Αντιδράσεις στη Σιγκαπούρη για τις απολαβές του πρωθυπουργού Λόρενς Ουόνγκ
Πιθανές επιπτώσεις ανακοίνωσε και το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου
Υπάρχει η εντύπωση πως η Δημοκρατία στην Ευρώπη είναι κάποιος κανόνας. Ψεύδος. Η Δημοκρατία ήταν και είναι παρένθεση σε μία Ευρώπη με παθολογική ροπή στον αυταρχισμό.
Το μεγάλο πρόβλημα στα δεξιά του
Πριν από 31 χρόνια, ο διάδοχος του θρόνου είχε φτάσει στο σχολείο με τους τότε χωρισμένους γονείς του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Κάρολο
Έγιναν οι μισοί Γερμανοί «ακροδεξιοί»; Η χρόνια απόκρυψη των προβλημάτων, οι Ευρωπαίοι στρουθοκάμηλοι και τα παράπονα της Ανατολικής Γερμανίας
Ανακτήθηκαν τα «μαύρα κουτιά» του αεροσκάφους
Η τοξικολογική έκθεση έδειξε πως είχαν λάβει kratom και διφαινυδραμίνη
Κλιματική κρίση, ενεργειακή ασφάλεια και η άνοδος της ριζοσπαστικής δεξιάς, σε ένα νέο πολιτικό τοπίο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.