- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νικολά Σαρκοζί: Τα τέσσερα κελιά για αυτόν και οι επισκέψεις της Κάρλα Μπρούνι
Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας χαίρει ευνοϊκότερης μεταχείρισης από τους άλλους κρατούμενους
Ο Νικολά Σαρκοζί παραμένει στην VIP πτέρυγα της απομόνωσης
Ο Νικολά Σαρκοζί παραμένει στη φυλακή Λα Σαντέ του Παρισιού, όπου φέρεται ότι χαίρει ευνοϊκότερης μεταχείρισης. Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας κρατείται απομονωμένος στη VIP πτέρυγα.
Σύμφωνα με το RTL, 4 κελιά της πτέρυγας έχουν παραχωρηθεί για την προστασία και τη φύλαξη του Νικολά Σαρκοζί. Στο ένα κρατείται ο πρώην πρόεδρος, δύο φιλοξενούν τους επιπλέον φρουρούς που τον συνοδεύουν επί 24ωρου και δύο κελιά παραμένουν άδεια εκατέρωθεν προκειμένου να μην έχει κανέναν γείτονα. Σχετικά με τα επισκεπτήρια, επιτρέπονται τέσσερις συναντήσεις με την οικογένειά του την εβδομάδα, ενώ κανένας άλλος τρόφιμος δεν έχει περισσότερες από τρεις. Κάθε επίσκεψή του ξεπερνά το όριο των 45 λεπτών, μεγαλύτερες σε διάρκεια από τους υπόλοιπους κρατούμενους.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, τον επισκέφθηκε τέσσερις φορές την περασμένη εβδομάδα, συνοδευόμενη κάθε φορά από μέλος της διεύθυνσης του σωφρονιστικού ιδρύματος. Η Κάρλα Μπρούνι πηγαίνει στη φυλακή της εκτός των πέντε καθορισμένων ωρών επισκεπτηρίων για λόγους ασφαλείας.
Ο Σαρκοζί τρώει το φαγητό που του σερβίρει καθημερινά ένας σωφρονιστικός υπάλληλος. Όμως, σύμφωνα με το RTL, ο πρώην πρόεδρος δεν εκτιμά αυτά τα γεύματα και η σύζυγός του, του έφερνε σάντουιτς από την πρώτη κιόλας μέρα, ενώ άλλες φορές τρώει από την καντίνα ή παραγγέλνει φαγητό από μια λίστα που του παρέχει η διοίκηση της φυλακής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
O ίδιος αρνείται τα πάντα
Οκτώ μήνες απομένουν για τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία
O ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής του Τραμπ
Στόχος είναι η εξουσία να έρθει κοντύτερα στον λαό και να υπάρξει «οικονομική ανάπτυξη σε κάθε περιοχή»
Ισχυροί άνεμοι, καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες, συνοδεύουν την καταιγίδα
Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν άγνωστα
Nομοσχέδιο της κυβέρνησης Σάντσεθ βάζει «μπλόκο» στο τσιγάρο και το άτμισμα στην εστίαση
Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως το διαμέρισμα υπέστη σοβαρές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο
Η ιστορική ανακάλυψη στον βυθό του Ατλαντικού έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δεκαετιών γύρω από την τραγωδία
Ο 28χρονος Τζόσουα Κέρι οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου
Η Novo υποστηρίζει ότι η Lilly χρησιμοποιεί παραπλανητικά στοιχεία στις διαφημίσεις της
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ σε 30 ημέρες - Η αντίδραση Κάρνεϊ
«Ζητώ συγγνώμη» είπε πριν ανακοινωθεί η ποινή των ισοβίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Θα γίνουμε η βασική δύναμη της αντιπολίτευσης», δήλωσε ο 51χρονος Τούρκος πολιτικός
To έργο θα ενισχύσει την ψηφιακή ανθεκτικότητα και την τεχνολογική αυτονομία της Ευρώπης
Κατακόρυφη αύξηση νεκρών και τραυματιών κατά το πρώτο εξάμηνο λόγω κλιμάκωσης των επιθέσεων
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.