Υπόθεση Έπσταϊν: Προάγγελος χάρης; Η Μάξγουελ μεταφέρθηκε σε φυλακή ελάχιστης ασφάλειας
H άλλοτε στενή συνεργάτης, συνεργός και σύντροφος του χρηματιστή
Υπόθεση Έπσταϊν: Προάγγελος χάρης; Η Μάξγουελ μεταφέρθηκε σε φυλακή ελάχιστης ασφάλειας
Η Γκιλέιν Μάξγουελ μεταφέρθηκε από φυλακή της Φλόριντα σε φυλακή χαμηλότερης ασφαλείας στο Τέξας για να συνεχίσει να εκτίει την ποινή των 20 ετών που της επιβλήθηκε για τη βοήθεια που παρείχε στονΤζέφρι Έπσταϊν, στη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Υπηρεσία Φυλακών των ΗΠΑ.
Η μεταφορά της Mάξγουελ από τη φυλακή FCI Tallahassee, μια φυλακή χαμηλής ασφάλειας, στο Ομοσπονδιακό Στρατόπεδο Φυλακών στο Bryan του Τέξας, έρχεται μια εβδομάδα μετά τη συνάντησή της με τον αναπληρωτή γενικό εισαγγελέα των ΗΠΑ, ο οποίος δήλωσε ότι ήθελε να της μιλήσει για οποιονδήποτε άλλο μπορεί να είχε εμπλακεί στα εγκλήματα του Τζέφρι Έπσταϊν.
Ο δικηγόρος της επιβεβαίωσε τη μεταφορά της, αλλά δήλωσε ότι δεν έχει άλλα σχόλια. Οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Δικαιοσύνης δεν απάντησαν αμέσως στα αιτήματα για σχόλια.
Φυλακές όπως το Bryan ανήκουν στα ιδρύματα ελάχιστης ασφάλειας, το χαμηλότερο από τα πέντε επίπεδα ασφάλειας στο ομοσπονδιακό σύστημα.
Τέτοιες εγκαταστάσεις έχουν περιορισμένη ή καθόλου περίφραξη. Οι εγκαταστάσεις χαμηλής ασφάλειας, όπως το FCI Tallahassee, έχουν διπλή περίφραξη και υψηλότερη αναλογία προσωπικού προς κρατούμενους από τα στρατόπεδα, σύμφωνα με το γραφείο.
Από τότε που η υπόθεση Έπσταϊν εισέβαλε στη δημόσια συνείδηση το 2018, μετά την αναφορά της Miami Herald για τη συμφωνία του μια δεκαετία πριν, περιβάλλεται κάθε λίγο από έναν πέπλο ίντριγκας και συνωμοσίας.
Πηγή: Reuters
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε ποια περίπτωση θα διεξαχθούν νέες εκλογές
Για «τρομοκρατική ενέργεια» κάνει λόγο η κυβέρνηση, ακροδεξιών πεποιθήσεων ο 24χρονος
Σκληραίνει τη στάση του μετά την εκλογική ήττα – Αναβαθμίζει τον Στίβεν Μίλερ
Από τη στιγμή που θα λάβει την εντολή, θα έχει στη διάθεσή του 28 ημέρες για να σχηματίσει νέα κυβέρνηση
Οι 6 μαχητές που θέλει στο πλευρό του
Σουβλάκι, τζατζίκι και ελιές στο βάθρο της παγκόσμιας γαστρονομίας
Για «υποστηρικτές της τρομοκρατίας», κάνει λόγο ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
Δύο αστυνομικοί μεταξύ των τραυματιών, ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση
Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο πρόεδρος των ΗΠΑ την επέπληξε για την απώλεια και των δύο σωμάτων του Κογκρέσου
Νέος γύρος κινητοποιήσεων ενόψει της συνάντησης συνδικάτων – κυβέρνησης
Φόβοι πως ο αριθμός των θυμάτων είναι πιθανό να αυξηθεί
Ανοίγει ο δρόμος για την αύξηση της παραγωγής του Cybercab
Ο ύποπτος είχε εισέλθει παράνομα στις ΗΠΑ το 2024
«Θα μπορούσε να είχε σωθεί»: Αγανάκτηση από την οικογένειά του
Οι αντιδράσεις από τους Δημοκρατικούς και το πρώτο μήνυμα
Πώς σχολιάζουν τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών διπλωματικές πηγές
Σε ποιες χώρες οι εργαζόμενοι μπορούν να αγνοούν τους εργοδότες τους μετά το ωράριο εργασίας;
«Θέλετε να το παίζετε σκληροί; Τώρα θα αντιμετωπιστείτε ως τέτοιοι» είπε ο σερίφης σε συνέντευξη Τύπου
Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μετά την απαγγελία κατηγοριών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.