- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Βρετανία: Ένας 76χρονος θεωρείται ύποπτος ότι δηλητηρίασε παιδιά σε μια κατασκήνωση
Όλα είναι καλά στην υγεία τους
Βρετανία: Ένας 76χρονος θεωρείται ύποπτος ότι δηλητηρίασε παιδιά σε μια κατασκήνωση
Ένας άνδρας ηλικίας 76 ετών συνελήφθη σε μία κατασκήνωση στη Βρετανία, καθώς θεωρείται ύποπτος ότι δηλητηρίασε παιδιά, μεταξύ των οποίων 8 που χρειάστηκε να νοσηλευτούν για προληπτικούς λόγους, έγινε σήμερα γνωστό από την τοπική αστυνομία.
Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν σε μία κατασκήνωση που βρίσκεται στο Στέιθερν, στη Βρετανία, εξηγεί η αστυνομία σε ένα δελτίο Τύπου, όπου αναφέρει επίσης πως ενημερώθηκε την Κυριακή για το ότι «πολλά παιδιά δεν αισθάνονταν καλά».
Μόλις έφθασαν στην περιοχή, οι δυνάμεις επιβολής του νόμου και οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών εξέτασαν τα παιδιά, εγκαθιστώντας ένα «κέντρο διαλογής» σε μία γειτονική κοινότητα και αποφάσισαν να μεταφέρουν στο νοσοκομείο οκτώ από τα παιδιά «προληπτικά».
«Έκτοτε όλα τους πήραν εξιτήριο», διευκρίνισε η αστυνομία.
«Ένας άνδρας 76 ετών συνελήφθη στην κατασκήνωση, καθώς θεωρήθηκε ύποπτος ότι χορήγησε ένα δηλητήριο ή μια βλαβερή ουσία με πρόθεση να τραυματίσει, να βλάψει ή να προκαλέσει δυσφορία. Παραμένει υπό κράτηση», συμπλήρωση η ίδια πηγή, χωρίς να διευκρινίζει την ακριβή φύση της ουσίας που χορηγήθηκε.
«Κατανοούμε την ανησυχία που αυτό το περιστατικό προκάλεσε μεταξύ των γονέων, των υπεύθυνων (της κατασκήνωσης) και της κοινότητας», δήλωσε ο επιθεωρητής Νιλ Χόλντεν.
Η αστυνομία παρέμενε σήμερα στην περιοχή, όπως μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ.
Σε ένα άλλο δελτίο Τύπου, η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας έκανε γνωστό πως διεξάγει έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο οι δυνάμεις επιβολής του νόμου χειρίστηκαν την υπόθεση.
«Η έρευνα θα καθορίσει εάν υπήρξαν παραλείψεις (…) που είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η ανταπόκριση της αστυνομίας του Λέστερσιρ», υπογραμμίζεται.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Ξεχωριστή θέση στη συλλογή είχε ένα μοναδικό δοχείο και κουτάλι, έργο του αργυροχόου Μαρσέλ Μπλοκ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.