- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Influencer κατηγορείται ότι χορηγούσε φάρμακα στο μωρό της για να μαζέψει followers
Προκάλεσε ανακοπή στο παιδί - Δημοσίευε βίντεο με τα συμπτώματα που εμφάνιζε
Influencer κατηγορείται ότι χορηγούσε φάρμακα στο μωρό της για να μαζέψει followers - Δημοσίευε βίντεο με τα συμπτώματα που αυτά προκαλούσαν στο βρέφος μέχρι που υπέστη ανακοπή
Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι 34χρονη influencer χορηγούσε φάρμακα στο παιδί της προκειμένου να αυξήσει τους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας τα βίντεο με τα συμπτώματα που προκαλούσαν στο βρέφος οι φαρμακευτικές ουσίες.
Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές της Αυστραλίας, η influencer φέρεται να έδωσε στο μωρό της φάρμακα που το οδήγησαν σε καρδιακή ανακοπή και προκάλεσαν συμπτώματα που το οδήγησαν σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο. Η 34χρονη γυναίκα έδινε φάρμακα στο παιδί της προκειμένου να γίνει διάσημη στα social media και να βγάλει χρήματα. Συγκεκριμένα, η αστυνομία του Κουίνσλαντ κατηγόρησε τη γυναίκα ότι κινηματογράφησε το βασανιστήριο του ενός έτους βρέφους της.
Η 34χρονη γυναίκα, η οποία δεν κατονομάζεται για νομικούς λόγους, αντιμετωπίζει κατηγορίες για χορήγηση φαρμάκων με πρόθεση να δημιουργήσει βλάβη, τρεις κατηγορίες προετοιμασίας για διάπραξη εγκλημάτων και μία για την καταγραφή βασανιστηρίων και υλικού εκμετάλλευσης παιδιών και απάτης. Το βρέφος είχε νοσηλευτεί με σκλήρυνση (TSC), μια γενετική πάθηση που οδηγεί σε καλοήθεις όγκους σε πολλαπλά όργανα. Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι στις 3 Οκτωβρίου 2024 η γυναίκα είχε μετακινήσει την κάμερα που παρακολουθούσε το βρέφος κατά τη διάρκεια ενός τεστ εγκεφαλικής δραστηριότητας «για να αποφύγει τον εντοπισμό» των πράξεών της. «Συνελήφθη σε πλάνα με σύριγγα. Χορήγησε φάρμακα μέσω του ρινογαστρικού σωλήνα, ενώ ήταν κρυμμένη κάτω από μια κουβέρτα. Περίπου 30 με 40 λεπτά μετά από αυτό το περιστατικό το μωρό έμεινε εντελώς αναίσθητο».
Ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι η γυναίκα είχε παραδεχθεί σε πρώην σύντροφό της ότι χορηγούσε φάρμακα που δεν είχαν συνταγογραφηθεί για το μικρό παιδί. «Η υπόθεση της εισαγγελίας είναι, στην ουσία, ότι βασάνιζε το ίδιο της το παιδί με τη χορήγηση μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων», είπε ο Σκοτ. Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η δηλητηρίαση του βρέφους σημειώθηκε μεταξύ 6 Αυγούστου και 15 Οκτωβρίου πέρυσι. Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η γυναίκα δημοσίευσε βίντεο και χρησιμοποίησε το διαδικτυακό περιεχόμενο για να «αποσπάσει δωρεές και να αποκτήσει διαδικτυακούς ακολούθους. Το παιδί δεν θα είχε αντιμετωπίσει χειρουργικές επεμβάσεις αν δεν του είχαν χορηγηθεί τα φάρμακα».
Με πληροφορίες από Guardian
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Αμερικανός πρόεδρος επαινεί τη «γενναιότητα» των συμμάχων του ΝΑΤΟ μετά τις αντιδράσεις
Eπιθέσεις με πυραύλους και drones άφησαν χιλιάδες κατοίκους χωρίς θέρμανση και ρεύμα εν μέσω πολικών θερμοκρασιών
Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας - 20 πολιτείες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
Μάρτυρες-κλειδιά καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς περί αυτοάμυνας
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Βερολίνου - Φέρεται να εμπλέκεται σε τρομοκρατικό δίκτυο
Όταν η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως κακόγουστη φάρσα
Οι διεθνείς εξελίξεις και το «τέλος της ιστορίας» που δεν έρχεται ποτέ
Οπτικό υλικό δείχνει ότι ο 37χρονος νοσηλευτής κρατούσε κινητό και όχι όπλο
Σάλος από βίντεο που δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία – Στους δρόμους οι διαδηλωτές
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.