- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Nτόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Φέρεται να ήθελε να εντυπωσιάσει τον πατέρα του με νέα κατάκτηση
Εν μέσω φημών για το τέλος της σχέσης του με την δυνάμει πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Nτόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Φέρεται να ήθελε να εντυπωσιάσει τον πατέρα του με νέα κατάκτηση
Πηγές από το περιβάλλον του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ αναφέρονται στη φημολογούμενη σχέση του με την κοσμική Μπετίνα Άντερσον από το Παλμ Μπιτς καθώς διαφαίνεται ότι έχει χωρίσει με την δυνάμει πρέσβειρα στην Ελλάδα Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.
Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ εθεάθη πρόσφατα να κρατιέται χέρι-χέρι δημόσια με την Άντερσον χωρίς την αρραβωνιαστικιά του. Εν τω μεταξύ, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το Τραμπ Τζούνιορ και Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έχουν πλέον χωρίσει. Συγκεκριμένα, η Daily Mail αναφέρει πως εδώ και τρεις μήνες δεν είναι μαζί, ωστόσο περιμένουν να το ανακοινώσουν μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.
Μια πηγή δήλωσε στο PEOPLE λίγο μετά την έξοδό τους ότι ο 46χρονος Τραμπ βλέπει την Άντερσον εδώ και «περίπου 6 μήνες» και «την πήρε ακόμη και σε ένα ταξίδι στην Αλάσκα και την παρουσίασε τριγύρω ως κοπέλα του». Πέραν αυτού, μια πηγή κοντά στους Τραμπ υποστηρίζει ότι ο μεγαλύτερος βλέπει την Άντερσον ως κάποια που ταιριάζει καλύτερα στην οικογένεια - το δικό του αντίστοιχο της Μελάνια Τραμπ.
«Ήθελε πάντα να φαίνεται καλός στα μάτια του πατέρα του», λέει η πηγή στο PEOPLE. «Κάποια σαν την Μπετίνα, που είναι και υπήρξε μοντέλο και βρίσκεται στους κύκλους της Waspy του Palm Beach είναι κάτι που θα τον εντυπωσίαζε».
Η σχέση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ με τον Ντον τζούνιορ, τον μεγαλύτερο γιο του Τραμπ, έγινε για πρώτη φορά γνωστή στις αρχές του 2018, περίπου την εποχή που η πρώην σύζυγός του, Βανέσα, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο μικροσκόπιο των αρχών παλαιότερες καταγγελίες εις βάρος του υπόπτου, που φέρεται να σχετίζονται με υποθέσεις κακοποίησης ανηλίκων
Είναι η τρίτη εκλογική αναμέτρηση μέσα σε 16 μήνες
Ο στενός φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε τι συμβαίνει μακριά από τις κάμερες και γιατί «κανείς δεν το μαθαίνει»
Σοβαρές ελλείψεις σε καύσιμα, τρόφιμα και φάρμακα
Εξαπέλυσε πυραύλους και drones, στο στόχαστρο και δεξαμενόπλοια στα Στενά του Ορμούζ
Η περίπτωση του 17χρονου που συνελήφθη στην Ολλανδία
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η πρώην καγκελάριος κάνει απολογισμό της θητείας της
Η Ντάουνινγκ Στριτ καταγγέλλει «προσπάθειες παρέμβασης» από την Ουάσιγκτον
Η επιχείρηση εξελίχθηκε υπό δύσκολες συνθήκες στη ζώνη έρευνας και διάσωσης της Τουρκίας
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και γρήγορα έγινε viral
«Αχρείαστο το Γραφείο του Διευθυντή Εθνικών Πληροφοριών», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Αποδέσμευση παγωμένων περιουσιακών στοιχείων απαιτεί η Τεχεράνη
Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός από τη φωτιά
Eυτυχώς o ανήλικος δεν υπέστη σοβαρό τραυματισμό
Στο πλευρό της η Ναόμι Κάμπελ, η Κλόντια Σίφερ και η Σίντι Κρόφορντ
Η ρωσική διαστημική εταιρεία Roskosmos δήλωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το πλήρωμα
Άγνωστη η αιτία θανάτου - Tι εξετάζουν οι γαλλικές Αρχές
Η Ουάσινγκτον κλιμακώνει την πίεση προς την Αβάνα, στοχεύοντας κρατικούς θεσμούς και την ηγεσία της χώρας
Οι κόρες του ανακοίνωσαν την είδηση του θανάτου του
Οι τρεις Ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν για την ενίσχυση της βοήθειας προς το Κίεβο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.