- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
«Ο πρίγκιπας Χάρι δεν είναι αρκετά έξυπνος για να επιβιώσει στη βασιλική ζωή»
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Σερ Ίαν ΜακΚέλεν
Ίαν ΜακΚέλεν: Ο πρίγκιπας Χάρι δεν είναι αρκετά έξυπνος για να επιβιώσει στη βασιλική ζωή
Ο πριγκίπας Χάρι «μάλλον δεν είναι αρκετά έξυπνος» για να επιβιώσει από τη βασιλική ζωή, υποστήριξε ο Σερ Ίαν ΜακΚέλεν.
Ο 85χρονος ηθοποιός υποστήριξε ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν είχε τους κατάλληλους φίλους «για να βοηθήσει τον εαυτό του», αν και παραδέχτηκε ότι ήταν «σίγουρα με το μέρος του Χάρι».
Ο σερ Ίαν, ο οποίος αναρρώνει μετά την πτώση του από μια σκηνή του Λονδίνου τον Ιούνιο, προβληματίστηκε για τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες της βασιλικής ζωής σε συνέντευξή του στους Times. Φαινομενικά επηρεασμένος από τα απομνημονεύματα του Δούκα, «Spare», τα οποία διάβαζε, είπε: «Βγάζω το καπέλο σε όποιον καταφέρνει να παραμείνει λογικός σε αυτόν τον κόσμο.
«Όπως κατάφερε να κάνει ο (εκλιπών) Δούκας του Εδιμβούργου, αν και ακόμη και αυτός ήταν βαθιά, βαθιά εκκεντρικός και υποψιάζομαι ότι ήταν βαθιά δυστυχισμένος. «Το ίδιο και ο σημερινός βασιλιάς. Κατά κάποιο τρόπο επιβιώνει, αλλά είναι σαφώς κατεστραμμένος. Όσο για τον Χάρι, μάλλον δεν είναι αρκετά έξυπνος ή δεν έχει τους κατάλληλους φίλους για να βοηθήσει πραγματικά τον εαυτό του. Να θυμάστε, είχε τη δυνατότητα να διαλέξει όλες τις όμορφες γυναίκες του κόσμου. Ελπίζω να βρήκε τη σωστή».
Ο ηθοποιός, ο οποίος χρίστηκε ιππότης από την Ελισάβετ Β' το 1991 και τιμήθηκε με το μετάλλιο του Συντρόφου της Τιμής για τις υπηρεσίες του στο δράμα και την ισότητα το 2008, είχε επίσης λίγα θετικά να πει για την εκλιπούσα βασίλισσα, την οποία θεωρούσε «αιματηρά αγενή».
«Η βασίλισσα, είμαι σίγουρος ότι ήταν αρκετά θυμωμένη στο τέλος», είπε. «Και στις λίγες φορές που τη συνάντησα ήταν αρκετά αγενής. Όταν έλαβα ένα μετάλλιο για την υποκριτική, μου είπε: «Το κάνεις αυτό για πάρα πολύ καιρό».
«Είπα, 'Λοιπόν, όχι τόσο πολύ όσο εσύ. Πήρα ένα βασιλικό χαμόγελο γι' αυτό, αλλά στη συνέχεια είπε: «Πηγαίνει κανείς ακόμα στο θέατρο;».
Πηγή: Telegraph
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οπτικό υλικό δείχνει ότι ο 37χρονος νοσηλευτής κρατούσε κινητό και όχι όπλο
Σάλος από βίντεο που δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία – Στους δρόμους οι διαδηλωτές
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.