- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Κάμαλα Χάρις κατηγορεί τον Τραμπ ότι φοβάται την τηλεμαχία
«Τρέχει στο Fox News για να τον ξελασπώσει» - Η κόντρα για την ημερομηνία και το δίκτυο
Αμερικανικές εκλογές: Η Κάμαλα Χάρις κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ ότι δεν τηρεί τον λόγο του και φοβάται την τηλεμαχία μαζί της - Ο ρόλος του Fox News.
Το προεκλογικό επιτελείο της Κάμαλα Χάρις, υποψήφιας του Δημοκρατικού κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ, κατηγόρησε τον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό της Ντόναλντ Τραμπ ότι δεν τηρεί τον λόγο του, καθώς πρότεινε μια νέα ημερομηνία για την τηλεμαχία τους.
Μιλώντας για το ντιμπέιτ με την Κάμαλα Χάρις, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε σε ανάρτησή του ότι συμφώνησε με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News να συμμετάσχει σε τηλεοπτική αντιπαράθεση με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ στις 4 Σεπτεμβρίου.
Αρχικά, πριν αποσύρει ο Τζο Μπάιντεν την υποψηφιότητά του, η τηλεμαχία ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Σεπτεμβρίου στο ABC News, αλλά πρόσφατα ο Τραμπ πρότεινε να μεταφερθεί στο Fox.
Κόντρα Κάμαλα Χάρις - Ντόναλντ Τραμπ για την τηλεμαχία
Ο Μάικλ Τάιλερ, ο διευθυντής επικοινωνίας της Χάρις, είπε ότι «ο Ντόναλντ Τραμπ φοβάται και προσπαθεί να υπαναχωρήσει από το ντιμπέιτ για το οποίο έχει ήδη συμφωνήσει και τρέχει στο Fox News για να τον ξελασπώσει».
«Πρέπει να σταματήσει αυτά τα παιχνίδια και να εμφανιστεί στο ντιμπέιτ για το οποίο έχει ήδη δεσμευτεί στις 10 Σεπτεμβρίου στο ABC. Η αντιπρόεδρος θα βρίσκεται εκεί έτσι κι αλλιώς, για να έχει την ευκαιρία να μιλήσει σε πανεθνικό ακροατήριο στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης», πρόσθεσε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Κάμαλα Χάρις θα πάει μόνη της.
«Θα χαρούμε να συζητήσουμε και άλλες τηλεμαχίες έπειτα από εκείνη για την οποία έχουν ήδη συμφωνήσει οι δύο εκστρατείες», τόνισε ο Τάιλερ.
Το Fox News δεν απάντησε αμέσως σε ένα αίτημα για κάποιο σχόλιο.
Η πρόταση του Ντόναλντ Τραμπ για μια τηλεμαχία στο Fox ήρθε αφού οι Δημοκρατικοί ξεκίνησαν μια διαφημιστική εκστρατεία, την Παρασκευή, όπου υποστήριζαν ότι «ο καταδικασμένος εγκληματίας φοβάται τον διάλογο» και αναρωτιόντουσαν αν αυτό οφείλεται στη στάση του σε ό,τι αφορά τις αμβλώσεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πληροφορίες αναφέρουν σχέδιο αιφνιδιαστικής επίθεσης από σκάφος ανοικτά των αμερικανικών ακτών
Το ψήφισμα καταδικάζει τις επιθέσεις του Ιράν στην περιοχή και καλεί την Τεχεράνη να τις σταματήσει άμεσα
Τηλεφωνική επικοινωνία Φον ντερ Λάιεν με τον πρόεδρο Αούν και στήριξη της ΕΕ στον λαό του Λιβάνου
Βρετανική βόμβα 250 κιλών εντοπίστηκε στον Έλβα - Μεγάλη επιχείρηση εκκένωσης στο κέντρο της πόλης
Κλιμάκωση στη σύγκρουση Ισραήλ–Λιβάνου μετά από μαζική επίθεση ρουκετών της Χεζμπολάχ
«Η Ρωσία μπορεί να στείλει στρατό στο Ιράν», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος
Ο Μακρόν κάλεσε τη Χεζμπολάχ να παραδώσει τα όπλα
Καμία ανησυχία για ενδεχόμενες επιθέσεις στο έδαφός μας, δηλώνει ο Τραμπ
Ενδεχόμενο να φτάσει έως και 200 δολάρια το βαρέλι πετρελαίου
Ο στρατός των ΗΠΑ πραγματοποιεί τακτικά αποστολές μέσω της θαλάσσιας αυτή οδού
Η ίδια τράπεζα, όπως και άλλη μία κρατική, υπέστησαν χθες μεγάλης κλίμακας κυβερνοεπίθεση
Είναι η πρώτη φορά που η Σάρλοτ Νίκολς μιλά δημόσια για την εμπειρία της
Η Μαδρίτη τερματίζει επίσημα τη θητεία της πρέσβεως ενώ η ένταση με το Ισραήλ κλιμακώνεται
Οι ειδικοί μιλούν για τη Μέση Ανατολή
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας επικοινωνούσε με το πλοίο μέσω τηλεφώνου και παρακολουθούσε τη διαδικασία μέσω βίντεο
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός αλλάζει τόνο για τα πλήγματα στο Ιράν, μιλώντας για ενέργειες εκτός διεθνούς δικαίου
1:23:06.801 χρειάστηκε ο Τζορτζ Ράσελ για να ολοκληρώσει τον αγώνα στο Grand Prix της Αυστραλίας στη Μελβούρνη και να κατακτήσει την πρώτη θέση στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν στη Formula 1
«Ο πόλεμος πηγαίνει εξαιρετικά» είπε χαρακτηριστικά
Το 90% των ιρανικών εξαγωγών πετρελαίου περνά από εκεί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.