- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οικογένεια ξόδεψε 1.200 ευρώ σε ταξί για να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το σαμποτάζ στα τρένα
«Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς» - Διέσχισαν απόσταση 600 χλμ από το Μπορντό μέχρι το Παρίσι
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οικογένεια ξόδεψε 1.200 ευρώ σε ταξί για να πάει στο Παρίσι - Διέσχισαν απόσταση 600 χλμ από το Μπορντό μέχρι την Πόλη του Φωτός
1.200 ευρώ σε ταξί πλήρωσε ο Κόλινς Ονιεούκου από το Λάγος της Νιγηρίας για να πάει ο ίδιος και η οικογένειά του από το Μπορντό στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρόκειται για μια απόσταση 600 χλμ, καθώς το δρομολόγιο με τρένο της τετραμελούς οικογένειας του ακυρώθηκε χθες το πρωί μετά το σαμποτάζ στο γαλλικό σιδηροδρομικό δίκτυο που παρέλυσε το δίκτυο της τρένων υψηλής ταχύτητας (TGV).
«Αρχικά τα μέλη του προσωπικού (σ.σ. στο σταθμό του Μπορντό) δεν ήξεραν τι είχε συμβεί και δεν μπορούσαν να μας πουν πότε θα επέστρεφαν τα τρένα», είπε ο Ονιεούκου. «Ήταν μια χαοτική κατάσταση. Προσπαθούσαμε να πάρουμε απαντήσεις αλλά κανείς δεν φαινόταν να ξέρει τι συνέβαινε. Στη συνέχεια διαβάσαμε από τις ειδήσεις ότι υπάρχει κάποιο είδος προβλήματος στους σιδηροδρόμους.
Το σιδηδρομικό μας δρομολόγιο ακυρώθηκε, όλα τα σιδηδρομικά δρομολογία προς το Παρίσι ακυρώθηκαν και το προσωπικό δεν ήξερε πότε θα λειτουργούσε ξανά η γραμμή», συνέχισε.
Ο 49χρονος είπε στο BBC ότι η σύζυγός του και τα δύο τους κορίτσια ηλικίας 12 και 15 ετών περίμεναν και σχεδίαζαν να παρευρεθούν στην τελετή έναρξης εδώ και τρία χρόνια.
«Νοικιάσαμε ταξί, πληρώνοντας πολλά χρήματα, αλλά τα παιδιά μου θέλουν να δουν την τελετή έναρξης, οπότε αναγκάστηκα να το κάνω», είπε. «Τα κορίτσια μου ήταν ενθουσιασμένα για την τελετή και την περιμέναμε τόσο καιρό με ανυπομονησία, οπότε ήταν μεγάλη απογοήτευση σήμερα το πρωί». Συνεπώς, «δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς», είπε ο πατέρας των κοριτσιών.
Πηγή: BBC
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αστροναύτες συμμετέχουν στην αποστολή SpaceX Crew-12
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξετάζει αυστηρότερους κανόνες εισόδου στη ζώνη Σένγκεν
Η ελληνική πρεσβεία στην Ελβετία συνεχάρη τη νέα δήμαρχο, ευχόμενη κάθε επιτυχία στη θητεία της
Η φορολόγηση των κρυπτονομισμάτων στις ευρωπαϊκές χώρες διαφέρει
Η εξέλιξη της πνευμονικής νόσου της πριγκίπισσας είναι σοβαρή και η μεταμόσχευση θα πραγματοποιηθεί «το συντομότερο δυνατό»
O πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη
Εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων από τους κατοίκους
Κίνδυνος για το οικοσύστημα της Αυστραλίας - Η χρήση τους ως τροφή για ερπετά
Χωρίς τέλος τα πλήγματα του ρωσικού στρατού σε μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις
Πρώτη επίσκεψη του Κινέζου προέδρου στην Πιονγκγιάνγκ μετά από επτά χρόνια
Άγνωστο σε τι κατάσταση βρίσκεται
Ερωτηματικό για το πώς διέρρευσε η πληροφορία για την αποστολή τους
Η Χεζμπολάχ απορρίπτει την προτεινόμενη συμφωνία
«Ως υπουργός είμαι έντρομος και ως πατέρας ακόμη περισσότερο» δηλώνει ο υπουργός Δικαιοσύνης
Το «εξαιρετικά ευφυές» ζώο κατάφερε να ξεφύγει από τις παγίδες και τα ηρεμιστικά των αρχών
«Δεν υπήρξε κανένα δράμα» λέει πηγή από το περιβάλλον του
Μάχη με τον χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία
Θύματα κατηγορούν αστυνομικούς ότι έκαναν τα στραβά μάτια
Χωρίς τέλος η βία μεταξύ αντίπαλων καρτέλ ναρκωτικών
Κίνηση τακτικής ή παραδοχή αδιεξόδου στο μέτωπο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.