- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Παραλήρημα Τραμπ κατά της Κάμαλα Χάρις - «Τρελή της Αριστεράς, θέλει να εκτελούνται μωρά»
Όσα είπε ο Ρεπουμπλικανός πρώην πρόεδρος για την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ
Ντόναλντ Τραμπ: Σφοδρή επίθεση με χαρακτηρισμούς κατά της υποψήφιας προέδρου των Δημοκρατικών, Κάμαλα Χάρις
Ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση κατά της Κάμαλα Χάρις, χαρακτηρίζοντάς την «τρελή της ριζοσπαστικής αριστεράς».
«Θα καταστρέψει τη χώρα μας» αν εκλεγεί στο ανώτατο πολιτικό και πολιτειακό αξίωμα, διαβεβαίωσε ο Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη του προεκλογική ομιλία αφού ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε την Κυριακή πως εγκαταλείπει την εκστρατεία για την επανεκλογή του και κατέστη σαφές πως η αντιπρόεδρός του θα τον αντικαταστήσει στο ψηφοδέλτιο.
Στην ομιλία του, στη Σάρλοτ, στη Βόρεια Καρολίνα, με τη συνηθισμένη του κόκκινη γραβάτα, ο Τραμπ δεν έδειξε την παραμικρή διάθεση να φανεί συγκρατημένος έναντι της αντιπάλου του, στην οποία φόρεσε νέο παρατσούκλι, «Κάμαλα η ψεύτρα».
Ο Ρεπουμπλικάνος αναφέρθηκε εξάλλου επί μακρόν στην απόφαση του Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από την κούρσα, κατηγορώντας τους «ηγέτες του Δημοκρατικού κόμματος» πως ανάγκασαν τον απερχόμενο πρόεδρο να εγκαταλείψει κατά τρόπο «πολύ αντιδημοκρατικό».
«Τώρα, έχουμε νέο θύμα να νικήσουμε», πέταξε, προτού καταφερθεί εναντίον της αντιπροέδρου, ειδικά για τα πεπραγμένα της στα πεδία της εξωτερικής πολιτικής και της μετανάστευσης.
«Αν αρχίσουμε να προηγούμαστε με 10 ή 15 μονάδες διαφορά στις δημοσκοπήσεις, πιστεύετε πως θα μας στείλουν τρίτο υποψήφιο;», κάγχασε.
Ορισμένοι από τους οπαδούς του κ. Τραμπ στο πλήθος είχαν βάλει μπλουζάκια με τυπωμένο το στιγμιότυπο στο οποίο απαθανατίζεται ο υποψήφιος μετά την απόπειρα δολοφονίας του τη 13η Ιουλίου, με τη γροθιά υψωμένη και αίμα στο πρόσωπο του.
Ντόναλντ Τραμπ για Κάμαλα Χάρις: «Θέλει να εκτελούνται μωρά»
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε χθες Τετάρτη την κατά πάσα πιθανότητα νέα αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, ότι τάσσεται υπέρ της «εκτέλεσης μωρών» με το πρόγραμμά της για την άμβλωση.
«Θέλει αμβλώσεις ως τον όγδοο και τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης, ως τη γέννα, ακόμα και μετά τη γέννα, εκτελέσεις μωρών», υποστήριξε ο Ρεπουμπλικάνος κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του στη Βόρεια Καρολίνα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έκτακτη ευρωπαϊκή βοήθεια σε νοσοκομεία και κρίσιμες υποδομές μετά τις ρωσικές επιθέσεις στην ενέργεια
Το αισιόδοξο κλίμα ήρθε σε αντίθεση με τις υποβόσκουσες ανησυχίες
Bρισκόταν στη λίστα των «10 Πιο Καταζητούμενων» του FBI
Κεντρικό ρόλο στο νέο σχήμα αναλαμβάνουν η Oracle, η Silver Lake
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας χαιρετίζει τις επικρίσεις που δέχθηκε η Ευρώπη κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ
Οι αρχές εξετάζουν τα τρένα που πέρασαν από το ίδιο σημείο τις 48 ώρες πριν το ατύχημα για να προσδιοριστεί η στιγμή που δημιουργήθηκε η βλάβη
Σε φάση κύρωσης η καταγγελία συμφωνιών – Αντιδρά η Μόσχα, επικαλούμενη οικονομικές συνέπειες
Ξεπερνούν τους 5.000 οι νεκροί από την καταστολή - Ενισχύεται η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ
26.852 ο αριθμός των συλλήψεων - Τι αναφέρει ΜΚΟ
«Είδα το χέρι μου να λείπει» - Η απίστευτη ιστορία επιβίωσης της έφηβης
Στη Γαλλία το ποσοστό ανήλθε στο 55%
Χιλιάδες κρατούμενοι με την κατηγορία της «εχθρότητας» προς τον Θεό
Eρωτήματα για την κατάσταση της υγείας του προκαλούν οι εικόνες από το Νταβός
Ρυθμιζόμενα ενοίκια, πολεοδομικό μονοπώλιο και είκοσι χρόνια αναμονής για ένα ενοίκιο στη Στοκχόλμη
Συγκλονίζουν το Ηνωμένο Βασίλειο οι αποκαλύψεις
Η κρίση της Γροιλανδίας λειτούργησε ως καταλύτης για μια ιστορική στροφή στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ
Βερολίνο και Ρώμη αναζητούν κοινό ευρωπαϊκό βηματισμό απέναντι σε ΗΠΑ, δασμούς και εσωτερικές διαφωνίες
Επιφυλακτικοί οι Ευρωπαίοι ηγέτες
«Μαρκ, να θυμάσαι ότι ο Καναδάς ζει χάρη στις ΗΠΑ», λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.