- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Υποψήφιος των Εργατικών διαγράφηκε αφού...στοιχημάτισε να χάσει
Δυο υποψήφιοι των Συντηρητικών διαγράφηκαν για άλλου είδους στοιχήματα
Εργατικοί: Υποψήφιος διαγράφηκε αφού στοιχημάτισε να χάσει
Το σκάνδαλο των εκλογικών στοιχημάτων στη Βρετανία πήρε μια παράξενη τροπή το βράδυ της Τρίτης, καθώς ένας υποψήφιος του Εργατικού Κόμμα παραδέχθηκε ότι είχε βάλει στοίχημα να χάσει.
Ο Κέβιν Κρεγκ τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς η Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών της Βρετανίας συνεχίζει να διερευνά έναν καταιγισμό στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν ενόψει των γενικών εκλογών της 4ης Ιουλίου.
Σε δήλωσή του το βράδυ της Τρίτης, ο Κρεγκ - ο οποίος διεκδικούσε την έδρα στο Κεντρικό Σάφολκ και το Βόρειο Ίπσουιτς - παραδέχθηκε ότι είχε στοιχηματίσει εναντίον του, επέμεινε ότι το έκανε για πλάκα και ζήτησε συγγνώμη από το κόμμα του.
«Σε όλη μου τη ζωή απολάμβανα το περιστασιακό στοίχημα για διασκέδαση, είτε στην πολιτική είτε στα άλογα», δήλωσε ο Κρεγκ. «Πριν από λίγες εβδομάδες, όταν πίστευα ότι δεν θα κέρδιζα ποτέ αυτή την έδρα, έβαλα ένα στοίχημα ότι οι Συντηρητικοί θα κερδίσουν εδώ με την πρόθεση να δώσω τυχόν κέρδη σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις», είπε.
Η διαθεσιμότητα του Κρεγκ έρχεται μετά από μέρες δημοσιεύματων για τους Συντηρητικούς σχετικά με τον τζόγο - κάτι που οι Εργατικοί είχαν θελήσει να εκμεταλλευτούν. Υπό την αυξανόμενη πίεση να δράσει, ο πρωθυπουργός Ρίσι Σουνάκ απέσυρε την Τρίτη την υποστήριξή του προς δύο συντηρητικούς υποψηφίους που ερευνώνται από την Επιτροπή για φερόμενα εσωτερικά στοιχήματα που τοποθετήθηκαν για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών.
Σύμφωνα με το σύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου, ο χρόνος των πρόωρων εκλογών εξαρτιόταν από τον πρωθυπουργό - και η εκ των προτέρων γνώση θα έπρεπε να κρατηθεί σε στενό κύκλο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διεθνές Συμπόσιο στη Βοστώνη, με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών από αμερικανικά και ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια
Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας
«Οι απεσταλμένοι μου θα μεταβούν στο Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν» αναφέρει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Τα σημάδια στις σορούς ενηλίκων
Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ
Τα Στενά του Ορμούζ έμειναν για λιγότερο από ένα 24ωρο ανοιχτά
Συνεχίζεται ο αποκλεισμός του νησιού από τις ΗΠΑ
Άμεση και οργισμένη η διπλωματική αντίδραση της ινδικής κυβέρνησης
Περιοδεία στην Αφρική για τον ποντίφικα
«Η αμερικανική πυρηνική ομπρέλα παραμένει ο ύψιστος εγγυητής ασφάλειας για την Ευρώπη»
Η τρυφερή ανάρτηση στο instagram
Εξουδετερώθηκε ο δράστης - Έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του πριν την επίθεση
Η δωρεάν είσοδος στα εθνικά μουσεία και τις γκαλερί της χώρας είχε θεσπιστεί το 2001
Η στροφή στην τεχνητή νοημοσύνη προκαλεί «αναταράξεις» στον τεχνολογικό κολοσσό
Οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί έχουν στοιχίσει τη ζωή σε σχεδόν 2.300 ανθρώπους από τις 2 Μαρτίου
Το μήνυμα μετά το νέο κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ
Η σπάνια περίπτωση μιας γυναίκας που διέψευσε τις προγνώσεις των γιατρών
Το Ιράν ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες πως επαναφέρει «τον αυστηρό έλεγχο»
Η ανακοίνωση της Τεχεράνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.