Κοσμος

Kendji Girac: Στο νοσοκομείο ο νικητής του γαλλικού «The Voice» μετά από πυροβολισμό στο στήθος

Η κατάσταση της υγείας του 27χρονου τραγουδιστή, χαρακτηρίζεται σοβαρή

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γάλλος τραγουδιστής Kendji Girac με ανοιχτά τα χέρια με άσπρο πουκάμισο και μαύρο παντελόνι
Ο Γάλλος τραγουδιστής Kendji Girac βρίσκεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση © ΕΡΑ/SEBASTIEN NOGIER

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Γάλλος τραγουδιστής Kendji Girac -Τον πυροβόλησαν τη νύχτα, σε κάμπινγκ

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Kendji Girac και νικητής του γαλλικού «The Voice», τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σφαίρα που δέχτηκε στο στήθος, κατά τη διάρκεια επίθεσης στη Γαλλία.

Ο 27χρονος τραγουδιστής Girac, κέρδισε το «The Voice France» το 2014 και έχει συνεργαστεί με μουσικά είδωλα όπως ο Mika στη λαμπρή δεκαετή, ποπ καριέρα του.

Annonce de la victoire de Kendji Girac | The Voice France 2014 | Finale

Kendji Girac: Σε σοβαρή κατάσταση ο γάλλος τραγουδιστής

Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μπορντό, ενώ όπως γράφουν τα διεθνή μίντια, κατά τη διακομιδή διατηρούσε τις αισθήσεις του.

Ωστόσο, οι θεράποντες ιατροί, έκριναν πως η κατάσταση της υγείας του νεαρού καλλιτέχνη, χαρακτηρίζεται σοβαρή. Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστό αν ο Girac ήταν ο στόχος της επίθεσης.

Ο νεαρός επέστρεφε από μια κατασκήνωση στο Biscarrosse όταν τραυματίστηκε από έναν ένοπλο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (22.04.2024).

Μια πηγή προσκείμενη σε γαλλικό μέσο δήλωσε πως: «Βρισκόταν σε καμπ, όταν τραυματίστηκε από πυροβόλο όπλο. Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν γύρω στις 5.30 π.μ. και όταν έφτασαν ήρθαν αντιμέτωποι με περίπου 20 άτομα που αρνήθηκαν να κοινοποιήσουν οποιαδήποτε πληροφορία. Στο μεταξύ, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης απομάκρυναν έναν σοβαρά τραυματισμένο άνδρα που είχε πυροβοληθεί στο στήθος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο».

Ο εισαγγελέας του Μοντ-ντε-Μαρσάν, ανέφερε πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ο Girac έγινε viral με το δημοφιλές γαλλικό τραγούδι, «Bella»

Ο Girac έγινε διάσημος το 2013, όταν ο θείος του ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο με τον ίδιο να διασκευάζει ένα δημοφιλές γαλλικό τραγούδι με τίτλο, «Bella». Γρήγορα έγινε viral και χάρισε στον Girac μια θέση στο γαλλικό «The Voice».

Ο Girac συνέχισε να κυριαρχεί την τρίτη χρονιά και τελικά πήρε τη νίκη με περισσότερο από το 51% της τελικής ψηφοφορίας. Από τότε έχει κυκλοφορήσει πέντε επιτυχημένα άλμπουμ και έχει εμφανιστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της γαλλικής μουσικής, όπως ο Vianney και ο Florent Pagny.

 

Kendji Girac - Bella live Olympia 2015  Full HD

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ