- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πέθανε σε ηλικία 114 ετών ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο - Πατέρας 11 παιδιών
Ο Χουάν Βισέντε Πέρες Μόρα προσέφερε στη Βενεζουέλα το ρεκόρ μακροβιότητας
Βενεζουέλα: Πέθανε σε ηλικία 114 ετών ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο - Κατέρριψε το Παγκόσμιo Ρεκόρ Γκίνες μακροβιότητας.
Ο Χουάν Βισέντε Πέρες Μόρα από τη Βενεζουέλα, ο οποίος έγινε το 2022 ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με το Βιβλίο των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες, απεβίωσε χθες Τρίτη σε ηλικία 114 ετών, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές και η οικογένειά του.
Βενεζουέλα: Απεβίωσε ο πιο ηλικιωμένος άνθρωπος στον πλανήτη
"Ο Χουάν Βισέντε Πέρες Μόρα πέρασε στην αιωνιότητα σε ηλικία 114 ετών. Ο άνθρωπος αυτός από το Ελ Κόμπρε προσέφερε στη Βενεζουέλα το ρεκόρ μακροβιότητας που αποδίδεται από τα Ρεκόρ Γκίνες", ανέφερε σε ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης X ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο.
Στις 4 Φεβρουαρίου του 2022, ο ηλικίας τότε 112 ετών και 253 ημερών Χουάν Βισέντε Πέρες Μόρα αναγνωρίστηκε επισήμως ως ο πιο ηλικιωμένος άνθρωπος στον πλανήτη, σύμφωνα με τον ιστότοπο των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες.
Ο Χουάν Βισέντε Πέρες Μόρα γεννήθηκε το 1909
Πατέρας 11 παιδιών, ο Χουάν Βισέντε Πέρες Μόρα είχε το 2022 41 εγγόνια, 18 δισέγγονα και 12 τρισέγγονα.
Ο άνθρωπος αυτός, αγρότης στο επάγγελμα, είχε γεννηθεί στο Ελ Κόμπρε στην πολιτεία Τάχιρα, στη δυτική Βενεζουέλα, στις 27 Μαΐου του 1909. Ήταν το ένατο παιδί οικογένειας με 10 παιδιά.
"Σε ηλικία πέντε ετών, άρχισε να δουλεύει μαζί με τον πατέρα του και τους αδελφούς του στην καλλιέργεια της γης και να βοηθά στη συγκομιδή ζαχαροκάλαμου και καφέ", γράφει το βιβλίο καταγραφής παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες μετά την απονομή της διάκρισης αυτής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περισσότερες από 30 γυναίκες έχουν μιλήσει δημόσια τους τελευταίους μήνες
Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε κύμα συγκίνησης στον καλλιτεχνικό χώρο
Μια ματιά στη συζήτηση για την κυοφορούμενη τουρκική νομοθεσία περί ζωνών θαλάσσιας δικαιοδοσίας
Φόβοι για νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή
Η επιδημία εξαπλώνεται από το Κονγκό - Ενισχυμένα μέτρα επιτήρησης
«Τερματίστε τους πολέμους, βοηθήστε τους μετανάστες», ήταν το μήνυμα του ποντίφικα
Η Κάγια Κάλας προτείνει κοινές αγορές όπλων και αποζημιώσεις
Ο Αμερικανός πρόεδρος παρεμβαίνει μετά την κατάρρευση της δίμηνης εκεχειρίας
Το θέμα είναι δυσάρεστο και βαρύ αλλά δεν μπορείς να το περάσεις στο ντούκου αν το αντιμετωπίζει δικός σου άνθρωπος
Τα καλοκαίρια ποτέ δεν ήταν δροσερά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η πόλη κρύβεται
Η στρατιωτική φθορά και η οικονομική πίεση επαναφέρουν το ερώτημα για την έκβαση του πολέμου
Συναγερμός στην Ουτσουνομίγια - Οι αρχές καλούν τους κατοίκους να κλειστούν στα σπίτια τους
Μαχητικά του ΝΑΤΟ κατέρριψαν drone που μπήκε στον εναέριο χώρο της Λετονίας
Η προειδοποίηση στους κατοίκους
Ο Γκράχαμ Πλάτνερ είναι μια ακόμα υπόθεση υποψηφίου που βρίσκεται αντιμέτωπος με το (ψηφιακό και μη) παρελθόν του
Σε ένα αυταρχικό σύστημα, η εξωτερική πολιτική εργαλειοποιείται πλήρως για την εγχώρια πολιτική επιβίωση.
Επεισοδιακή συνέντευξη Τραμπ στο NBC
Οι ισραηλινές αρχές ανακοίνωσαν ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα
Μετασεισμός 6,1 Ρίχτερ
Ήχησαν σειρήνες, ενεργοποιήθηκε η αντιαεροπορική άμυνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.