Κοσμος

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ηθοποιός Chance Perdomo - Ήταν μόλις 27 ετών

Γνωστός μέσα από τη σειρά «Gen V»

62224-137655.jpg
Newsroom
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Chance Perdomo
Chance Perdomo: Ο ηθοποιός σκοτώθηκε σε τροχαίο © EPA / VICKIE FLORES

Chance Perdomo: Ο ηθοποιός σκοτώθηκε σε τροχαίο - Υπήρξε γνωστός μέσα από τη σειρά «Gen V»

Ο Chance Perdomo σκοτώθηκε σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ο ηθοποιός, γνωστός για τον ρόλο του στη σειρά τρόμου του Netflix, Chilling Adventures of Sabrina, πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο - σύμφωνα με εκπρόσωπο της οικογένειάς του - δεν εμπλέκονται άλλα άτομα. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη γνωστό το πού έγινε το δυστύχημα ή πώς. 

Chance Perdomo: Ο ηθοποιός σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ο Βρετανοαμερικανός Chance Perdomo γεννήθηκε στο Λος Άντζελες και μεγάλωσε στο Σαουθάμπτον. Ήταν υποψήφιος για τo βραβείο καλύτερου ηθοποιού στα Bafta TV 2019 για τον ρόλο του στο δράμα BBC Three Killed by My Debt. «Η ακόρεστη όρεξή του για ζωή έγινε αισθητή από όλους όσοι τον γνώριζαν», ανέφερε σε δήλωσή του ο μάνατζέρ του. Η οικογένεια του Perdomo θρηνεί την απώλειά του, ζητώντας να σεβαστούν οι δημοσιογράφοι τις στιγμές πένθους. 

Εκτός από τον ρόλο του Warlock Ambrose Spellman στο δράμα του Netflix, ο Perdomo πρωταγωνίστησε ως Andre Anderson στη σειρά υπερήρωων Gen V του Amazon Prime. Μια δήλωση που κυκλοφόρησε από τα Amazon MGM Studios και τους συμπαραγωγούς της Gen V της Sony Pictures Television χαρακτήριζε τον ηθοποιό ως «γοητευτικό» και «ενθουσιώδη». «Ακόμα και το να γράφεις για αυτόν σε παρελθόντα χρόνο δεν έχει νόημα», είπαν.

 Chance Perdomo: Από τα νομικά στην υποκριτική

Ο Perdomo σπούδασε νομικά αφού άφησε το σχολείο και ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός το 2017 στη σειρά του CBBC Hetty Feather. Ο ρόλος του στο Chilling Adventures of Sabrina του προσέφερε υποψηφιότητα για τα Bafta το 2019. Ενόψει της τελετής απονομής των βραβείων Bafta τον Μάιο του 2019, ο Perdomo αναφέρθηκε από μια τοπική εφημερίδα ότι επέστρεψε στο πρώην γυμνάσιο του Σαουθάμπτον για να μιλήσει σε μαθητές της 10ης τάξης.

«Τους μίλησε για τη σκληρή δουλειά και τους είπε ότι ήταν μόνο το πάθος του για την υποκριτική και όχι για τη φήμη που τον έφερε εδώ που είναι τώρα», είπε ο διευθυντής του Redbridge Community School Jason Ashley στη Southern Daily Echo εκείνη την εποχή.

Με πληροφορίες από BBC

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ