- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Λουίς Ρουμπιάλες αντιμετωπίζει πιθανή ποινή φυλάκισης 30 μηνών για το φιλί στη Τζένι Χερμόσο
Ο πρώην επικεφαλής της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση
Λουίς Ρουμπιάλες: Η εισαγγελία ζητά φυλάκιση 2 ετών και 6 μηνών για τον πρώην πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.
Η εισαγγελία του Εθνικού Δικαστηρίου της Ισπανίας ζήτησε την καταδίκη του πρώην προέδρου της εθνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (RFEF) Λουίς Ρουμπιάλες, σε φυλάκιση 2 ετών και 6 μηνών για το μη συναινετικό φιλί και τον φερόμενο ως επακόλουθο καταναγκασμό της παίκτριας της εθνικής γυναικών, Τζένι Χερμόσο.
Λουίς Ρουμπιάλες: Πιθανή φυλάκιση 30 μηνών για το μη συναινετικό φιλί
Ο 46χρονος Ρουμπιάλες άρπαξε τη Χερμόσο και τη φίλησε στα χείλη στις 20 Αυγούστου 2023, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής του Μουντιάλ, αφότου η Ισπανία κέρδισε την Αγγλία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών στο Σίδνεϊ, προκαλώντας παγκόσμια οργή, καθώς και δημόσιο διάλογο στην Ισπανία για τα φαινόμενα σεξισμού.
Η Χερμόσο και οι συμπαίκτριές της είπαν ότι το φιλί ήταν ανεπιθύμητο και εξευτελιστικό, αλλά ο Ρουμπιάλες υποστήριξε ότι ήταν συναινετικό και αρνήθηκε οποιαδήποτε αδικοπραγία.
Επιπλέον, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα AS, η αντιεισαγγελέας του AN, Μάρτα Ντουράντεθ, ζητά επίσης ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξι μηνών για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους της υπόθεσης, τον αθλητικό διευθυντή της ισπανικής ανδρικής ομάδας, Άλπερτ Λούκε, τον πρώην προπονητή της ισπανικής γυναικείας ομάδας και νυν προπονητή γυναικών του Μαρόκου, Χόρχε Βίλδα, και τον πρώην διευθυντή μάρκετινγκ της RFEF Ρούμπεν Ριβέρα.
Ο δικαστής του Εθνικού Δικαστηρίου, Φραντσίσκο ντε Χόρχε, θεώρησε ότι η διερεύνηση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε στις 14 Μαρτίου με τη λήψη κατάθεσης από την νυν προπονήτρια Μόντσε Τομέ.
Έφοδος της αστυνομίας σε διαμέρισμα του Ρουμπιάλες
Υπενθυμίζεται ότι ο Λουίς Ρουμπιάλες ερευνάται επίσης για αρκετά συμβόλαια της RFEF που αναφέρονται, μεταξύ άλλων, στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και την ανακαίνιση του γηπέδου της Λα Καρτούχα στη Σεβίλη.
Η αστυνομία έκανε έφοδο σε διαμέρισμα στη Γρανάδα που ανήκε στον Ρουμπιάλες, ο οποίος είχε αποκλειστεί από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τρία χρόνια τον Οκτώβριο, λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
(Με πληροφορίες του Guardian)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρά τη μείωση των αιτήσεων ασύλου το 2025, ο Οργανισμός της ΕΕ για το Άσυλο προειδοποιεί για ροές άνευ προηγουμένου
Νέα ερωτήματα για την υγεία του 79χρονου προέδρου των ΗΠΑ
Οι Έλληνες σε Ντουμπάι, Αμπού Ντάμπι και Ριάντ περιγράφουν ένταση, αλλά όχι κατάρρευση
Ο Βρετανός αξιωματούχος μιλάει για τις καταιγιστικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Ανάλυση δεδομένων του Ινστιτούτου Μελέτης Πολέμου - Ο ρόλος-κλειδί της διακοπής Starlink
«Οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια κατά του Ιράν θα θεωρηθεί συνέργεια με τους επιτιθέμενους»
«Γίνεται πόλεμος στη Μέση Ανατολή, να σταματήσουν οι επιθέσεις και από τις δύο πλευρές»
Eίναι ο σημαντικότερος θαλάσσιος δρόμος εξαγωγής πετρελαίου στον κόσμο και βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Ιράν
Πτώση μετοχών, φόβοι για πληθωρισμό και απειλή νέας ενεργειακής κρίσης
Η κινηματογραφική προσέγγιση των πολεμικών συγκρούσεων, οι «σκηνές δράσης» και το ανθρώπινο τραύμα
Τι συμβολίζει το «Ματωμένο Φεγγάρι»;
Διευρύνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή
Πώς στήθηκε η επιχείρηση εξόντωσης του Χαμενεΐ
Και η Γερμανία αναμένεται να στείλει φρεγάτα - Θετικός ο Μερτς
Αν δεν ανοίξει ο εναέριος χώρος δεν μπορεί να γίνει μεταφορά τους
Πρόκειται για την πρώτη φορά που σύζυγος ηγέτη κράτους προεδρεύει σε τέτοια συνεδρίαση
Ο θάνατος του Χαμενεΐ αναζωπύρωσε στη Μόσχα μνήμες από την πτώση του Μουαμάρ Καντάφι το 2011
Η πολύωρη κατάθεση του ζεύγους Κλίντον και τα όσα είπαν για την υπόθεση Έπσταϊν
«Θα εκδικηθούμε την επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία του Ριάντ», λέει ο Τραμπ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.