Κοσμος

Μόσχα: 29 από τους 133 νεκρούς έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν οι αρχές

Βίντεο από ελικόπτερο δείχνει το μέγεθος της καταστροφής που υπέστη το Crocus City Hall

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τι αναφέρει το CNN για τον Πούτιν
Τι αναφέρει το CNN για τον Πούτιν και την τρομοκρατική επίθεση © EPA/RUSSIAN INVESTIGATIVE COMMITEE

Επίθεση στη Μόσχα: 29 άνθρωποι έχουν ταυτοποιηθεί - Βίντεο από ελικόπτερο δείχνει το μέγεθος της καταστροφής που υπέστη το Crocus City Hall

Οι ρωσικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει επί του παρόντος 29 ανθρώπους από τους 133 που σκοτώθηκαν στην επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε συναυλιακό χώρο κοντά στη Μόσχα από ενόπλους, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων.

Το υπουργείο έδωσε στη δημοσιότητα έναν κατάλογο στον οποίο υπάρχουν μόνο 29 ονόματα, δείχνοντας τη δυσκολία της αναγνώρισης των θυμάτων, την ώρα που οι διασώστες συνεχίζουν να μαζεύουν τα συντρίμμια του Crocus City Hall, το οποίο καταστράφηκε από την πυρκαγιά που προκάλεσαν οι δράστες της επίθεσης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d01deuvr45zd)

Η Μόσχα μετράει τις πληγές της

Λόγω των ερκήξεων που σημειώθηκαν και της πυρκαγιάς που ακολούθησε, οι καταστροφές στο κτήριο ήταν ανυπολόγιστες με την οροφή του κέντρου πολιτισμού να βρίσκεται από τα πρώτα κιόλας λεπτά υπό κατάρρευση.

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει την τεράστια καταστροφή που υπέστη το Crocus City Hall στη Μόσχα μετά το μακελειό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ