- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
O Τραμπ απειλεί με απέλαση τον πρίγκιπα Χάρι για χρήση ναρκωτικών
Αν αποδειχθεί ότι είπε ψέματα μπορεί όντως να απελαθεί από τις ΗΠΑ;
Τραμπ: Απειλεί τον Χάρι με απέλαση για χρήση ναρκωτικών - Τι θα κάνει εάν επανεκλεγεί πρόεδρος στις ΗΠΑ
Ο Ντόναλντ Τραμπ άφησε να εννοηθεί, σε συνέντευξή του, ότι αν επανεκλεγεί πρόεδρος θα μπορούσε να απελάσει από τις ΗΠΑ τον πρίγκιπα Χάρι, εάν διαπιστωθεί ότι ο δούκας έχει παραποιήσει πληροφορίες στο έντυπο της βίζας του. Ο πρώην πρόεδρος μίλησε με τον τηλεοπτικό παρουσιαστή Νάιτζελ Φάρατζ στο GB News, όπου ξεκαθάρισε ότι ο γαλαζοαίματος νεαρός δεν θα έχει «ειδικά προνόμια» αν πει ψέματα για τη χρήση ναρκωτικών.
Ο Χάρι, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ από το 2020, ζει σε μια έπαυλη εννέα υπνοδωματίων στο Μοντεσίτο με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο τους παιδιά, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ. Στην αυτοβιογραφία του πρίγκιπα «Spare» αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έπαιρνε ναρκωτικά, κάτι που σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ θα αποτελούσε κανονικά λόγο απόρριψης της αίτησης για βίζα.
Προηγουμένως, ο πρώην πρόεδρος είχε πει ότι «δεν θα προστάτευε» τον Χάρι επειδή είχε «προδώσει τη βασίλισσα». Ο Τραμπ έχει επίσης πει ότι αν κερδίσει τις εκλογές τον Νοέμβριο, τότε ο Χάρι «θα είναι μόνος του».
Τα ναρκωτικά, ο Χάρι και ο απειλητικός Τραμπ
Ο Χάρι έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει χρήση κοκαΐνης και μαριχουάνας στο παρελθόν, λέγοντας κάποτε ότι η κάνναβη βοήθησε να επουλωθεί το τραύμα από τον θάνατο της μητέρας του. Ο Δούκας είπε ότι χρησιμοποιώντας ayahuasca, το ψυχεδελικό ναρκωτικό, συνειδητοποίησε ότι η μητέρα του ήθελε να είναι «ευτυχισμένος».
Το θέμα επανήλθε στην επικαιρότητα μετά τη συνέντευξη του Χάρι τον Φεβρουάριο στο Good Morning America, όπου τέθηκε το θέμα της αμερικανικής υπηκοότητας. «Η αμερικανική υπηκοότητα είναι μια σκέψη που έχει περάσει από το μυαλό μου, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για μένα αυτή τη στιγμή», δήλωσε.
Όποιος κάνει αίτηση για βίζα για να ζήσει και να εργαστεί στην Αμερική πρέπει να απαντήσει «ναι» ή «όχι» στην ερώτηση: «Είστε ή υπήρξατε ποτέ χρήστης ναρκωτικών ή εξαρτημένος από αυτά;». Η αίτηση του Χάρι για βίζα στις ΗΠΑ τον Μάρτιο του 2020 θα μπορούσε να δείξει ότι σημείωσε «όχι» σε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών, υποστηρίζει το Heritage Foundation.
Με πληροφορίες από Daily Mail
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκάλυψε η πρώην βουλευτής της ΝΔ που τον επέλεξε
Πάνω από 670.000 νοικοκυριά και καταστήματα χωρίς ρεύμα
Ήταν τυλιγμένη σε σεντόνι, την είχαν πετάξει σε κάδο απορριμμάτων
Ποιος ήταν ο Αμερικανός νοσηλευτής που πυροβολήθηκε από την ICE
Ο Jacob Frey κατηγορεί την κυβέρνηση για αποδόμηση της δημοκρατίας
Ο Αμερικανός πρόεδρος επαινεί τη «γενναιότητα» των συμμάχων του ΝΑΤΟ μετά τις αντιδράσεις
Eπιθέσεις με πυραύλους και drones άφησαν χιλιάδες κατοίκους χωρίς θέρμανση και ρεύμα εν μέσω πολικών θερμοκρασιών
Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας - 20 πολιτείες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
Μάρτυρες-κλειδιά καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς περί αυτοάμυνας
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Βερολίνου - Φέρεται να εμπλέκεται σε τρομοκρατικό δίκτυο
Όταν η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως κακόγουστη φάρσα
Οι διεθνείς εξελίξεις και το «τέλος της ιστορίας» που δεν έρχεται ποτέ
Οπτικό υλικό δείχνει ότι ο 37χρονος νοσηλευτής κρατούσε κινητό και όχι όπλο
Σάλος από βίντεο που δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία – Στους δρόμους οι διαδηλωτές
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.