Κοσμος

Μητέρα στις ΗΠΑ έβαλε φωτιά και έκαψε τα τέσσερα παιδιά της - Είχε ανακηρυχθεί δασκάλα της χρονιάς

Η διαμάχη με τους μπαμπάδες των παιδιών και το σημείωμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η μητέρα με τα τέσσερα παιδιά της
ΗΠΑ: Μητέρα έβαλε φωτιά και έκαψε τα παιδιά της © Go fund me

ΗΠΑ: Μητέρα έβαλε φωτιά και έκαψε τα παιδιά της - Η διαμάχη για επιμέλεια και το σημείωμα

Σοκάρει τις ΗΠΑ η αποκάλυψη ότι μητέρα στο Μιζούρι έβαλε φωτιά και έκαψε τα τέσσερα παιδιά της, βρίσκοντας και η ίδια τραγικό θάνατο από τις φλόγες μέσα στο σπίτι τους, στην κομητεία του Σεντ Λουίς. Η 39χρονη φέρεται να άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγούσε την πρόθεσή της να φτάσει στην αποτρόπαια πράξη της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα ήταν σε διαμάχη με τους μπαμπάδες των παιδιών σχετικά με την επιμέλειά τους. 

ΗΠΑ: Μητέρα έβαλε φωτιά και έκαψε τα παιδιά της

Σύμφωνα με το New York Post, η τραγωδία καταγράφηκε τη Δευτέρα, ωστόσο, μόλις την Τετάρτη οι αρχές ανακοίνωσαν τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες. Από την πρώτη στιγμή, άλλωστε, τα ευρήματα έδειχναν εγκληματική ενέργεια πίσω από τον θάνατο των τεσσάρων παιδιών

Η μητέρα λίγες μόλις ώρες πριν βάλει φωτιά στο σπίτι τους, είχε αναρτήσει φωτογραφία με τα παιδιά της, γράφοντας: «Εμείς απέναντι σε όλο τον κόσμο. Είμαι ευλογημένη που είμαι η μητέρα τους. Ζήστε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία σας». Σε ανάρτηση στη σελίδα GoFundMe για την 39χρονη αναφέρεται ότι η δασκάλα ήταν «σε άσχημη θέση» μετά από διαμάχη με τον πατέρα των δίδυμων παιδιών της για την επιμέλειά τους. Όπως προέκυψε, το 2017 το ζευγάρι είχε χωρίσει με συνεπιμέλεια, αλλά ο πατέρας των παιδιών το 2023 είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη μετά την πρόθεση της 39χρονης να μετακινηθεί σε προάστιο του Σεντ Λούις. Στη δικογραφία ο πατέρας εξέφραζε την ανησυχία του για το γεγονός ότι η πρώην σύζυγός του θα ήταν πιο κοντά στη μητέρα της την οποία περιέγραφε ως «ψυχωτική».

Μετά την τραγική κατάληξη των τεσσάρων παιδιών, οι μπαμπάδες σε κοινή τους ανακοίνωση ανέφεραν ότι είναι συντετριμμένοι και το μόνο που επιθυμούν είναι να τιμήσουν τη μνήμη των παιδιών. Τα παιδιά ήταν ηλικίας 9, 5 και 2 ετών. 

Η 39χρονη μητέρα είχε βραβευτεί ως δασκάλα της χρονιάς

Η καθηγήτρια κοινοτικού κολεγίου Bernadine «Birdie» Pruessner είχε βραβευτεί ως δασκάλα της χρονιάς πριν λίγα χρόνια. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ