Κοσμος

Μητέρα έβαλε στον φούρνο το ενός μήνα βρέφος της στο Μιζούρι των ΗΠΑ

Πώς συνέβη η τραγωδία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μητέρα έβαλε στον φούρνο το ενός μήνα βρέφος της στο Μιζούρι των ΗΠΑ
Μητέρα έβαλε στον φούρνο το ενός μήνα βρέφος της στο Μιζούρι των ΗΠΑ

Μιζούρι: Μητέρα έβαλε στον φούρνο το ενός μήνα βρέφος της - Πώς συνέβη η τραγωδία

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα βρέφος ενός μηνός στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι και μάλιστα από την ίδια του τη μητέρα. Συγκεκριμένα, η 26χρονη Μαράια Τόμας φέρεται ότι τοποθέτησε κατά λάθος το μωρό στο φούρνο αντί για την κούνια με αποτέλεσμα το άτυχο βρέφος να πεθάνει με τραγικό τρόπο.

Η 26χρονη κατηγορήθηκε για κακούργημα κατηγορίας πρώτου βαθμού θέτοντας σε κίνδυνο την ευημερία ενός παιδιού σύμφωνα με την απόφαση του εισαγγελέα της κομητείας Τζάκσον, Τζιν Πίτερς Μπέικερ.

«Αναγνωρίζουμε τη φρικτή φύση αυτής της τραγωδίας και οι καρδιές μας βαραίνουν από την απώλεια αυτής της πολύτιμης ζωής. Ελπίζουμε το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης να ανταποκριθεί κατάλληλα σε αυτές τις απαίσιες συνθήκες» δήλωσε ο ο εισαγγελέας, Μπέικερ.

Μιζούρι: Πώς συνέβη το τραγικό γεγονός

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, αστυνομικοί κλήθηκαν σε μια κατοικία στη γειτονιά Manheim Park του Κάνσας Σίτι περίπου στις 13:30 τοπική ώρα την Παρασκευή, ανταποκρινόμενοι σε κλήση που τους έγινε για ένα βρέφος που βρίσκεται σε κίνδυνο. Όταν έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν το βρέφος γεμάτο εγκαύματα και με καμένα ρούχα.

«Νόμιζα ότι έβαλα τη Ζαράια στην κούνια της και κατά λάθος την έβαλα στο φούρνο», φέρεται να είπε η Μαράια Τόμας.

Εάν καταδικαστεί, η 26χρονη Μαράια μπορεί να αντιμετωπίσει κάθειρξη από 10 χρόνια έως ισόβια, σύμφωνα με το νόμο της πολιτείας του Μιζούρι .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ