- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μιζούρι: Μητέρα έβαλε στον φούρνο το ενός μήνα βρέφος της - Πώς συνέβη η τραγωδία
Φρικτό θάνατο βρήκε ένα βρέφος ενός μηνός στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι και μάλιστα από την ίδια του τη μητέρα. Συγκεκριμένα, η 26χρονη Μαράια Τόμας φέρεται ότι τοποθέτησε κατά λάθος το μωρό στο φούρνο αντί για την κούνια με αποτέλεσμα το άτυχο βρέφος να πεθάνει με τραγικό τρόπο.
Η 26χρονη κατηγορήθηκε για κακούργημα κατηγορίας πρώτου βαθμού θέτοντας σε κίνδυνο την ευημερία ενός παιδιού σύμφωνα με την απόφαση του εισαγγελέα της κομητείας Τζάκσον, Τζιν Πίτερς Μπέικερ.
«Αναγνωρίζουμε τη φρικτή φύση αυτής της τραγωδίας και οι καρδιές μας βαραίνουν από την απώλεια αυτής της πολύτιμης ζωής. Ελπίζουμε το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης να ανταποκριθεί κατάλληλα σε αυτές τις απαίσιες συνθήκες» δήλωσε ο ο εισαγγελέας, Μπέικερ.
Μιζούρι: Πώς συνέβη το τραγικό γεγονός
Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, αστυνομικοί κλήθηκαν σε μια κατοικία στη γειτονιά Manheim Park του Κάνσας Σίτι περίπου στις 13:30 τοπική ώρα την Παρασκευή, ανταποκρινόμενοι σε κλήση που τους έγινε για ένα βρέφος που βρίσκεται σε κίνδυνο. Όταν έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν το βρέφος γεμάτο εγκαύματα και με καμένα ρούχα.
«Νόμιζα ότι έβαλα τη Ζαράια στην κούνια της και κατά λάθος την έβαλα στο φούρνο», φέρεται να είπε η Μαράια Τόμας.
Εάν καταδικαστεί, η 26χρονη Μαράια μπορεί να αντιμετωπίσει κάθειρξη από 10 χρόνια έως ισόβια, σύμφωνα με το νόμο της πολιτείας του Μιζούρι .
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πρωτόκολλο των 14 σημείων παρατείνει την κατάπαυση του πυρός για 60 ημέρες
Aπολύθηκε καθώς απορρίφθηκε η δικαστική του προσφυγή
«Διαφωνούσα, αλλά έδωσα την έγκρισή μου», δήλωσε ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν
Η θνησιμότητα του ιού ανέρχεται στο 23%
Οι μεγαλύτερες εντοπίζονται στο οικονομικό σκέλος
Ανησυχίες για τους όρους που περιγράφονται στο Μνημόνιο Συνεννόησης
«Αυτά είναι ψευδείς ειδήσεις. Το μόνο που υπάρχει για εμάς είναι η επιτυχία», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Οι πυροβολισμοί είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό τεσσάρων ακόμη
Kαθοριστική στιγμή φαίνεται ότι ήταν ο θάνατος του Λίο Ραντβίνσκι τον Μάρτιο του 2026
Προβληματισμός σχετικά με το αν οι δύο πλευρές θα μπορέσουν να τηρήσουν το μνημόνιο κατανόησης
Απόπειρα δολοφονίας ερευνούν οι Αρχές
Ο συγγραφέας πέθανε στο σπίτι του στο Παρίσι στις 11 Ιουλίου 2023, σε ηλικία 94 ετών
Η ανήλικη αναμένεται να αναρρώσει πλήρως
Επιστημονική μελέτη με ένα εξαιρετικά συγκινητικό εύρημα
H γιορτή συνδέεται παραδοσιακά με τη θυσία προβάτων
H Κιμ Γιο Γιονγκ χαρακτήρισε τις δηλώσεις «εντελώς ξεπερασμένες»
Διεκόπη η σιδηροδρομική γραμμή υψηλής ταχύτητας μεταξύ Μαδρίτης και Βαρκελώνης
Έγγραφο τριών σελίδων και 14 παραγράφων
Ιδιαίτερη αδυναμία φαίνεται να έχουν στις τηγανητές πατάτες
O εφοδιασμός με καύσιμα «συνεχίζονται κανονικά», απαντάει η Μόσχα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.