Κοσμος

Παίκτης του NBA βρήκε σκύλο που αγνοούνταν τέσσερα χρόνια και αναζήτησε τον ιδιοκτήτη του

Ο Κέλι Όλινικ της Γιούτα έκανε την καλή πράξη της χρονιάς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παίκτης του NBA βρήκε σκύλο που αγνοούνταν τέσσερα χρόνια και αναζήτησε τον ιδιοκτήτη του
© EPA/ERIK S. LESSER

ΗΠΑ: Παίκτης του NBA βρήκε αγνοούμενο σκύλο 

Ο φόργουορντ-σέντερ των Utah Jazz Κέλι Όλινικ και η σύζυγός του διέσχιζαν το Σαν Αντόνιο με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο όταν παρατήρησαν έναν μικρό σκύλο να περιφέρεται μόνος του σε ένα πάρκινγκ φαστ φουντ.

Ήταν Χριστούγεννα και το ζευγάρι βρίσκονταν στην πόλη για έναν αγώνα την επόμενη μέρα με τους San Antonio Spurs. Έψαχναν για ένα ανοιχτό εστιατόριο για μεσημεριανό γεύμα, όταν εντόπισαν τον σκύλο και σταμάτησαν.

«Ανοίξαμε την πόρτα και κοιτάξαμε αν ο σκύλος είχε κάποια ταυτότητα, όταν ξαφνικά πήδηξε μέσα, ακριβώς στην αγκαλιά της συζύγου μου» είπε ο Κέλι Όλινικ.

Το ζευγάρι, αναζήτησε καταφύγια ζώων στην περιοχή για να δει αν το ημίαιμο σκυλάκι ράτσας είχε μικροτσίπ. Αλλά όταν πήγαν στα καταφύγια, όλα ήταν κλειστά. «Ένας φίλος μας πρότεινε να βρούμε έναν κτηνίατρο, οπότε αυτή ήταν η επόμενη κίνησή μας» δήλωσε ο άσος του NBA.

Παίκτης του NBA βρήκε σκύλο που αγνοούνταν τέσσερα χρόνια και αναζήτησε τον ιδιοκτήτη του

Aργότερο έμαθαν από τον κτηνίατρο ότι ο σκύλος είχε μικροτσίπ. Ο αριθμός τηλεφώνου που αναγραφόταν στο μικροτσίπ είχε αποσυνδεθεί, αλλά η διεύθυνση του ιδιοκτήτη δεν ήταν μακριά από το σημείο όπου βρίσκονταν. Όταν έφτασαν στο σπίτι ο ένοικος δεν αναγνώρισε το σκυλί, οπότε έφυγαν. 

Ο Όλινικ οδήγησε σε όλο το Σαν Αντόνιο την ημέρα των Χριστουγέννων καθώς προσπαθούσε να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του ζώου. Εν τέλει και με την βοήθεια φίλων, βρήκαν το όνομα της ιδιοκτήτριας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έστειλαν μήνυμα στην γυναίκα η οποία απάντησε. Μετά από λίγη ώρα και αφού αντάλλαξαν στοιχεία, το ζευγάρι βρέθηκε στο κατώφλι του σπιτιού. Χτύπησαν το κουδούνι και αμέσως το μικρόσωμο σκυλάκι πετάχτηκε στην αγκαλιά της ιδιοκτήτριας του που το είχε χάσει για τέσσερα χρόνια.

Πηγή: Washington Post

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ