Κοσμος

Πλημμύρησε σήραγγα στη νότια Αγγλία εμποδίζοντας τους επιβάτες να ταξιδέψουν

Χιλιάδες έχουν αποκλειστεί κάτω από τον ποταμό Τάμεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πλημμύρησε σήραγγα στη νότια Αγγλία εμποδίζοντας τους επιβάτες να ταξιδέψουν Χιλιάδες έχουν  αποκλειστεί  κάτω από τον ποταμό Τάμεση
Η Eurostar έχει ακυρώσει 17 τρένα που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λονδίνου και ευρωπαϊκών πόλεων © ΕΡΑ / ANDY RAIN

Πλημμύρησε σήραγγα στη νότια Αγγλία εμποδίζοντας τους επιβάτες να ταξιδέψουν. Χιλιάδες έχουν  αποκλειστεί  κάτω από τον ποταμό Τάμεση

Χιλιάδες επιβάτες τρένων στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη έχουν  αποκλειστεί  λόγω των πλημμυρών στη σήραγγα κάτω από τον ποταμό Τάμεση.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cy1mvydxqgpt)

Οι σιδηροδρομικές εταιρείες Southeastern και Eurostar ακύρωσαν τα δρομολόγια από και προς τον κεντρικό σταθμό St Pancras του Λονδίνου μετά από μεγάλη διαρροή κοντά στο σταθμό Ebbsfleet International στο Κεντ την Παρασκευή.

Η Eurostar έχει ακυρώσει 17 τρένα που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λονδίνου και ευρωπαϊκών πρωτευουσών, συμπεριλαμβανομένων του Παρισιού, του Άμστερνταμ και των Βρυξελλών.

Υπολογίζεται ότι έως και 16.000 επιβάτες επηρεάζονται από τη διακοπή των δρομολογίων, καθώς πολλοί ταξιδιώτες ταξίδευαν ενόψει των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς την Κυριακή.

Πλημμύρησε σήραγγα στη νότια Αγγλία εμποδίζοντας τους επιβάτες να ταξιδέψουν Χιλιάδες έχουν  αποκλειστεί  κάτω από τον ποταμό Τάμεση
© ΕΡΑ / ANDY RAIN

Ο ταξιδιωτικός δημοσιογράφος Σάιμον Κάλντερ είπε ότι οι οικογένειες «απελπισμένες» που δεν μπορούν τώρα να περάσουν τη Μάγχη άρχισαν να πληρώνουν για πτήσεις, ενώ άλλες επέστρεψαν σπίτι τους για να χρησιμοποιήσουν τα αυτοκίνητά τους με την ελπίδα να επιβιβαστούν σε φέρι.

Η πλημμύρα ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στη σήραγγα το βράδυ της Παρασκευής με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν ορισμένες υπηρεσίες. Περίπου στις 4 το πρωί οι αρμόδιοι αποφάσισαν να σταματήσουν τις διαδρομές μέσα στη σήραγγα.

Η απαγόρευση αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το τέλος της ημέρας.

Πηγή: ertnews

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ