- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ρίσι Σούνακ α λα «Μόνος στο σπίτι» στο χριστουγεννιάτικο βίντεό του
Το χιουμοριστικό βίντεο του Βρετανού πρωθυπουργού
Ρίσι Σούνακ: Βίντεο εμπνευσμένο από το «Μόνος στο σπίτι» για τα Χριστούγεννα
Ο Ρίσι Σούνακ (Rishi Sunak) μοιράστηκε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμπνευσμένο από την κλασσική χριστουγεννιάτικη ταινία «Μόνος στο Σπίτι». Το βίντεο δείχνει τον Βρετανό πρωθυπουργό να εργάζεται στο γραφείο του στην Ντάουνινγκ Στριτ, προτού αντιληφθεί πως είναι έρημο.
«Είμαι ο μόνος εδώ;», αναρωτιέται ο Ρίσι Σούνακ στο βίντεο που αναρτήθηκε στο προσωπικό του λογαριασμό στο X (πρώην Twitter). Οταν συνειδητοποιεί ότι τελικά είναι μόνος σταματάει να εργάζεται και αρχίζει να διασκεδάζει όπως ο «Κέβιν» (Μακόλεϊ Κάλκιν) στην ταινία. Ο φακός τον εντοπίζει να τρέχει στους άδειους διαδρόμους, να ρίχνει μπάλες σε στοιβαγμένα κουτάκια του αγαπημένου του αναψυκτικού και έχοντας στην αγκαλιά τον Λάρι, τον γάτο της Ντάουνινγκ Στριτ, να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Στη συνέχεια απολαμβάνει ένα πιάτο μακαρόνια στο τραπέζι των συσκέψεων ενώ παρακολουθεί την ταινία «Elf» του 2003. Και ενώ ψήνει ένα marshmallow λίγο αργότερα, χτυπά το τηλέφωνο του γραφείου Τύπου της Ντάουνινγκ Στριτ με εκείνον να απαντά: «Χάρι, πήρες λάθος νούμερο» (πιθανότατα μια αναφορά στον Χάρι Κόουλ, τον πολιτικό συντάκτη της Sun).
Το βίντεο τελειώνει με τον πρωθυπουργό να κάθεται πίσω στο γραφείο του και στην οθόνη να γράφει όπως και στη λεζάντα «Καλά Χριστούγεννα». Σύμφωνα με την Daily Mail το βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από εννέα εκατομμύρια προβολές μόνο στο X, ενώ η ανάρτηση στον λογαριασμό του στο YouTube με τίτλο «Τι κάνει ο Ρίσι Σούνακ τα Χριστούγεννα» έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 48 χιλ. προβολές.
Πρόσφατα ο Bρετανός πρωθυπουργός αποκάλυψε στο Politicο ότι την ημέρα των Χριστουγέννων, αναλαμβάνει το μαγείρεμα της γαλοπούλας, ενώ ο ηγέτης των Εργατικών σερ Κιρ Στάρμερ (Keir Starmer) πηγαίνει στην αγαπημένη του παμπ.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο Ρίσι Σούνακ
Merry Christmas from Downing Street 🎄 pic.twitter.com/cr0ZIdQmeR
— Rishi Sunak (@RishiSunak) December 25, 2023
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με σφυριά και καλέμια έσπασαν τις βιτρίνες του μαγαζιού
Η επικήρυξη αφορά και τον Μοτζταμπά Χαμενεΐ
Ο Αμερικανός πρόεδρος επιτίθεται χυδαία στον Χέρτσογκ - Το Ισραήλ απαντά για «παραβίαση κυριαρχίας»
Νοσηλεύεται με βρογχοπνευμονία - Διπλωματική ένταση μετά την ανάκληση βίζας Αμερικανού αξιωματούχου
H Νίνα Χρουστσόβα είνια καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο The New School στη Νέα Υόρκη
Το Arctic Metagaz πλέει ακυβέρνητο μετά από επίθεση με drone - Παρακολουθούν Μάλτα και Ιταλία
Τι αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Γαλλία και Ιταλία ανοίγουν δίαυλο με το Ιράν - Φόβοι για ενεργειακό σοκ στην Ευρώπη
Δικαστικό όργανο στην Αυστραλία δικαίωσε την εταιρεία που την απέλυσε - Το σκεπτικό της απόφασης
Η φωτογραφία θεωρείται ότι τραβήχτηκε στο Μάρθα’ς Βίνγιαρντ της Μασαχουσέτης μεταξύ 1999 και 2000
«Έχουμε εντολές για μη δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο» λέει ένας από αυτούς
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός ρίχνεται στην καμπάνια για το δημοψήφισμα, ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πιθανή ήττα
Γαλλία και Ιταλία ξεκινούν συνομιλίες για τα Στενά του Ορμούζ, λένε οι FT
Αξιωματούχοι αποκαλύπτουν επιφυλάξεις Βανς πριν την επίθεση - Δημόσια στήριξη μετά την απόφαση Τραμπ
Το κορίτσι ονομάστηκε μάλιστα προσωρινά Jeanne Westgate, από το εμπορικό κέντρο όπου βρέθηκε
Η αβεβαιότητα στη Μέση Ανατολή ωθεί επενδυτές και κατοίκους να κάνουν δεύτερες σκέψεις
Οι αρχές μιλούν για στοχευμένη πράξη βίας κατά της εβραϊκής κοινότητας
Αντόνιο Κόστα: Η αποδυνάμωση των κυρώσεων αυξάνει τα έσοδα της Ρωσίας και απειλεί την ευρωπαϊκή ασφάλεια
H Τεχεράνη υποστηρίζει πως το αεροπλάνο καταρρίφθηκε από συμμαχικές της δυνάμεις
Σοβαρή οικονομική κρίση πλήττει το νησί της Καραϊβικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.