Κοσμος

Νέες καταγγελίες σε βάρος του Diddy - Κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης

Τέταρτη μήνυση κατά του ράπερ και μεγιστάνα της μουσικής βιομηχανίας

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέες καταγγελίες σε βάρος του Diddy
Νέες καταγγελίες σε βάρος του Diddy © EPA/Justin Lane

Diddy: Κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης σε νέα μήνυση - Τέσσερις γυναίκες έχουν καταγγείλει για σεξουαλική επίθεση τον ράπερ και παραγωγό.

Μια τέταρτη γυναίκα κατηγορεί τον διάσημο ράπερ και παραγωγό Σον «Diddy» Κομπς για σεξουαλική επίθεση, υποστηρίζοντας ότι αυτός και δύο άλλοι τη βίασαν ομαδικά όταν ήταν 17 ετών.

Diddy: Κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης σε νέα μήνυση - Τέσσερις γυναίκες έχουν καταγγείλει για σεξουαλική επίθεση τον ράπερ και παραγωγό.
Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι όταν ήταν μόλις 17 ετών όταν τη νάρκωσαν και τη βίασαν ο Diddy και δύο ακόμη άνδρες © EPA/Erik S. Lesser

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι όταν ήταν μόλις 17 ετών όταν τη νάρκωσαν και τη βίασαν ο Diddy και ο συνεργάτης και φίλος του Χαρβ Πιερ, μαζί με ακόμα έναν άνδρα, το 2003.

Στην κατάθεση περιλαμβάνεται φωτογραφία της κατήγορου, που την απεικονίζει να κάθεται στα γόνατα του ράπερ, o οποίος τότε ήταν 34 ετών, ενώ κάνει μνεία στη «σημαντική συναισθηματική δυσφορία και αισθήματα ντροπής που μαστίζουν τη ζωή και τις προσωπικές της σχέσεις για 20 χρόνια».

«Βιάστηκε ομαδικά»: Οι νέες κατηγορίες σε βάρος του Diddy

Στην αγωγή, αναφέρει ότι πήγαινε στο λύκειο και μαζί με φίλους της έβγαινε σε κλαμπ στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, όταν για πρώτη φορά συνάντησε τον Πιερ, τον πρώην πρόεδρο της δισκογραφικής εταιρίας του Diddy, Bad Boy Entertainment, ο οποίος την αποκάλεσε «καυτή» και της έλεγε ότι ο «καλύτερος φίλος» και αδελφός του ήθελε να τη γνωρίσει.

Diddy Posts On Instagram Denying All Allegations As Fourth Lawsuit Is Filed

Σε δήλωσή τους στο BBC News οι δικηγόροι της καταγγέλλουσας ανέφεραν: 

«Όπως υποστηρίζεται στην καταγγελία, οι κατηγορούμενοι εκμεταλλεύτηκαν μια ευάλωτη έφηβη λυκείου στο πλαίσιο ενός σχεδίου εμπορίας σεξουαλικών αγαθών, το οποίο περιελάμβανε την τροφοδοσία της με ναρκωτικά και αλκοόλ και τη μεταφορά της με ιδιωτικό τζετ στη Νέα Υόρκη, όπου βιάστηκε ομαδικά από τους τρεις μεμονωμένους κατηγορούμενους στο στούντιο του κ. Κομπς».

«Η διαφθορά αυτών των αποτρόπαιων πράξεων έχει, όπως είναι φυσικό, σημαδέψει την πελάτισσά μας για όλη της τη ζωή».

Παράλληλα επιβεβαίωσαν ότι έχει κατατεθεί ομοσπονδιακή αγωγή κατά του Diddy και δύο ακόμη ανδρών καθώς και δύο υπεύθυνων εταιρικών οντοτήτων.

Σύμφωνα με την αγωγή οι δύο άνδρες φέρονται να έπεισαν την κατήγορο να μεταβεί στη Νέα Υόρκη και το στούντιο ηχογράφησης του Diddy με ιδιωτικό τζετ.

«Μόλις έφτασαν εκεί, οι κατηγορούμενοι κέρασαν την κα Doe με ναρκωτικά και αλκοόλ και τη βίασαν άγρια ομαδικά, ο ένας μετά τον άλλον».

Στη δίνη κατηγοριών ο Diddy - Η δήλωσή του

Αντιμέτωπος με δίνη κατηγοριών, ο ράπερ δημοσίευσε δήλψση στο Instagram αρνούμενος κάθε κατηγορία και υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος, έχοντας μάλιστα κλείσει τα σχόλια της ανάρτησης.

«Αρκετά. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες παρακολουθώ σιωπηλός κάποιους να προσπαθούν να δολοφονήσουν τον χαρακτήρα μου, να καταστρέψουν τη φήμη και την κληρονομιά μου. Αηδιαστικοί ισχυρισμοί έχουν γίνει εναντίον μου, από άτομα που ψάχνουν για γρήγορα χρήματα. Επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος: Δεν έκανα ποτέ τίποτα από αυτά τα απαίσια πράγματα. Θα αγωνιστών για το όνομά μου, την οικογένειά μου και την αλήθεια».

(Με πληροφορίες του BBC News)

Διαβάστε ακόμη → Ο Diddy κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του για βιασμό, κακοποίηση και σωματεμπορία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ