Ελλαδα

Η Άννα Ρεζάν εξομολογήθηκε ότι την έχουν βιάσει δυο φορές στη δουλειά όταν ήταν 18 χρονών

Η ηθοποιός αποκάλυψε τις κακοποιήσεις που έχει δεχτεί στον εργασιακό της χώρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Άννα Ρεζάν εξομολογήθηκε ότι την έχουν βιάσει δυο φορές στη δουλειά όταν ήταν 18 χρονών Η ηθοποιός αποκάλυψε τις κακοποιήσεις που έχει δεχτεί στον εργασιακό της χώρο
© Instagram / annarezanofficial

Η Άννα Ρεζάν εξομολογήθηκε ότι την έχουν βιάσει δυο φορές στη δουλειά όταν ήταν 18 χρονών - Η ηθοποιός αποκάλυψε τις κακοποιήσεις που έχει δεχτεί στον εργασιακό της χώρο

Στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε η Άννα Ρεζάν το απόγευμα της Παρασκευής. Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο μίλησε για την σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε δύο φορές στον χώρο της εργασίας της, προκαλώντας σοκ στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο που παρουσιάζουν την εκπομπή.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxj32ydj22ah)

Ειδικότερα, η Άννα Ρεζάν ανέφερε: «Είμαι και εγώ ένα κομμάτι του metoo, το οποίο θέλω να πω ότι στην Αμερική είναι πολύ πιο light από ότι εδώ. Σε μένα συνέβησαν άσχημα πράγματα στην Ελλάδα, δεν έχω μιλήσει ποτέ και δεν ξέρω αν θα ήταν τώρα η πρώτη φορά που θα έλεγα κάτι. Απλά σίγουρα έχω μιλήσει πολύ για την κακοποίηση σε συνεντεύξεις και για το γεγονός ότι θεραπεύεται, οπότε αυτός είναι και ο λόγος που με ενδιαφέρει όταν αναφέρομαι σε κάτι τέτοιο. Γιατί η κακοποιητική συμπεριφορά μετά δημιουργεί πάρα πολλά θέματα».

«Αν μπορείς να βοηθήσεις τον οποιοδήποτε άνθρωπο, τότε πρέπει να το κάνεις»

«Το δικό μου κομμάτι το έχω ήδη θεραπεύσει και πιστεύω ότι ευρύτερα πρέπει να αποδοθεί μια δικαιοσύνη. Εγώ όμως τότε δεν έκανα κάτι, γιατί κατ’ αρχάς δεν ήθελα η μητέρα μου να κάνει φόνο. Να το θέσω έτσι; Μετά όμως κατάλαβα, όταν είπε η Σοφία Μουτίδου “καλά οι άλλοι δεν έχουν μανάδες;”, ότι αν μπορείς να βοηθήσεις τον οποιοδήποτε άνθρωπο που μας ακούει με το να του πεις ότι “ναι, το πέρασα και το ξεπέρασα” πρέπει να το κάνεις», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Εμένα, πάνω στη δουλειά, 18 χρονών, με έχουν βιάσει δυο φορές. Εδώ στην Ελλάδα. Και τότε ο λόγος που δεν το είπα ήταν αυτός. Δεν το είπα πουθενά, το συζήτησα κάποια στιγμή σε έναν θεραπευτικό δρόμο μέχρι που έφτασα να το λύσω. Δεν το είπα ούτε στην οικογένεια μου γιατί, όπως είπα, δεν ήθελα η μητέρα μου να έχει κάνει τους δυο φόνους. Ο λόγος που μιλάω τώρα για αυτά τα πράγματα είναι για να ξέρουν οι άνθρωποι ότι, αν το δουλέψουν όντως, μπορεί να ξεπεραστεί στο έπακρον».

Πηγή: ertnews

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ