Κοσμος

Νεκρός στην κρεβατοκάμαρά του βρέθηκε ο 35χρονος ηθοποιός Evan Ellingson

Έκανε ντεμπούτο στην υποκριτική στα 12 του χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Evan Ellingson
Φως στα αίτια θανάτου του Evan Ellingson θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση © Youtube

Evan Ellingson: Νεκρός ο 35χρονος ηθοποιός - Ο εθισμός με τα ναρκωτικά και η ενασχόληση με την υποκριτική από τα 12 του χρόνια

Ο Evan Ellingson βρέθηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρά του σε ηλικία 35 ετών. Ο ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην ταινία του 2009 My Sister's Keeper, αλλά και το CSI Miami. Ο πατέρας του αποκάλυψε ότι το παιδί του βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι του στις 5 Νοεμβρίου και αναμένεται οι ιατροδικαστικές εξετάσεις να ρίξουν φως στα αίτια. 

Στην ταινία My Sister's Keeper έπαιξε τον χαρακτήρα του Jesse, του μεγαλύτερου από τα τρία αδέλφια που λαχταρούσαν την προσοχή των γονιών του, οι οποίοι ήταν απασχολημένοι με τις αδερφές του.

Evan Ellingson - Η μάχη με τα ναρκωτικά

Πριν από λίγα χρόνια ο Evan Ellingson έδωσε μάχη με τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Η οικογένειά του δήλωνε ότι η κατάστασή του είχε βελτιωθεί και ότι είχε διαχειριστεί τα προβλήματά του τα τελευταία χρόνια. 

Εκτός από τη μεγάλη οθόνη, ο Evan Ellingson συμμετείχε στο CSI: Μαϊάμι ως Kyle Harmon, γιος του υπολοχαγού Horatio Caine του David Caruso. Συνολικά συμμετείχε σε 18 επεισόδια της σειράς. Για περίπου 10 χρόνια είχε αποτραβηχτεί από τη μικρή οθόνη. Ο πρώτος του επαγγελματικός ρόλος ήρθε όταν ήταν 12 χρονών στην τηλεοπτική ταινία «Living in Fear». Το 2009 είχε μιλήσει για το πάθος του με την υποκριτική και την παιδική του ηλικία. «Ποτέ δεν είχα την ίδια παιδική εμπειρία με τους φίλους μου. Ποτέ δεν είχα περισσότερο χρόνο μαζί τους. Ωστόσο, τα παιδικά μου χρόνια ήταν ωραία. Ήμουν απασχολημένος με τα πράγματα που αγαπώ. Δεν μετάνιωσα γιατί βρήκα το πάθος μου για την υποκριτική από νωρίς», είχε δηλώσει ο Evan Ellingson.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ