Κοσμος

Συνελήφθη νταντά που ξέχασε βρέφος 11 μηνών και σκυλί στο αμάξι για 6 ώρες και πέθαναν

Το χρονικό της υπόθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνελήφθη νταντά που ξέχασε βρέφος 11 μηνών και σκυλί στο αμάξι για 6 ώρες και πέθαναν

ΗΠΑ: Ξέχασε βρέφος και σκυλί στο αμάξι για 6 ώρες και πέθαναν - Το χρονικό της υπόθεσης

Μία 40χρονη γυναίκα συνελήφθη από τις Αρχές στις ΗΠΑ επειδή άφησε για έξι ώρες σε ένα αυτοκίνητο ένα μωρό 11 μηνών στη Βιρτζίνια εν μέσω καύσωνα, με το βρέφος να μην αντέχει και να χάνει την ζωή του.

Μετά από έρευνα που έκανε η αστυνομία, τα στοιχεία τους οδήγησαν στην Κρίστεν Γκρέιαμ. Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης όταν ειδοποίηθηκαν οι Αρχές για νεκρό μωρό που παραδόθηκε σε νοσοκομείο μέσα σε μαύρη σακούλα από έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Πήγε να πάρει τσιγάρα

Η Κρίστεν Γκρέιαμ φαίνεται πως είχε αναλάβει προ ολίγων ημερών να προσέχει το μωρό της 17χρονης Αριάνα Γουίκερ. Η 40χρονη ομολόγησε την πράξη της και αποκάλυψε πως όλα ξεκίνησαν όταν της τηλεφώνησε ένας φίλος της και της ζήτησε ένα πακέτο τσιγάρα.

«Οπότε το μωρό μπήκε στο αυτοκίνητο μαζί με ένα σκυλί και το μετέφεραν σε κατάστημα όπου η 40χρονη αγόρασε ένα πακέτο τσιγάρα και έναν χυμό».

Στην συνέχεια και αφού είχε εξυπηρετήσει τον φίλο της, επέστρεψε στο σπίτι της αλλά ξέχασε μέσα το μωρό και το σκυλί ενώ στην περιοχή επικρατούσαν θερμοκρασία 31 βαθμών Κελσίου.

Κατόπιν, έπεσε για ύπνο και ξύπνησε μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε κάπου ανάμεσα στις 14:00 και 14:30 το μεσημέρι.

Τότε διαπίστωσε πως και το μωρό αλλά και το σκυλί είχαν πεθάνει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ