- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έφηβος διαρρήκτης χτύπησε 87χρονη και εκείνη του πρόσφερε σνακ γιατί πεινούσε
«Είχε πεινάσει τρομερά και δεν είχε τίποτα να φάει εδώ και ώρα»
ΗΠΑ: Έφηβος διαρρήκτης ξυλοκόπησε 87χρονη και εκείνη του πρόσφερε σνακ - Η ηλικιωμένη από το Μέιν περιγράφει τις λεπτομέρειες της ιδιότυπης εισβολής.
Mια 87χρονη γυναίκα από το Μπράνσγουικ του Μέιν κατόρθωσε όχι μόνο να αντιμετωπίσει επιτυχώς τον έφηβο που εισέβαλε στο σπίτι της, αλλά και να του δώσει σνακ όταν είπε ότι πεινούσε, καθώς τον έστελνε στο δρόμο.
Η Μάρτζορι Πέρκινς βρίσκεται στο επίκεντρο μιας από τις τελευταίες παράξενες ιστορίες που βγαίνουν από το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης των ΗΠΑ.
Κοιμόταν στο σπίτι της περίπου στις δύο τα ξημερώματα στις 26 Ιουλίου, όταν ξύπνησε, είδε ένα 17χρονο αγόρι που συνήθιζε να κόβει το γρασίδι της να στέκεται από πάνω της και τον άκουσε να λέει: «Θα σε μαχαιρώσω», σύμφωνα με στην εφημερίδα Brunswick Times Record.
«Σκέφτηκα μέσα μου, “αν είναι να κόψει, θα κλωτσήσω”, είπε η Πέρκινς στην ιστοσελίδα. Έτσι, η πρώην δασκάλα του δημοτικού σχολείου σηκώθηκε και άρχισε να φοράει τα παπούτσια της, αλλά στη συνέχεια άρχισε να δέχεται χτυπήματα από τον έφηβο εισβολέα.
Η Πέρκινς επιβράδυνε κάπως την επίθεση αρπάζοντας μια καρέκλα και χρησιμοποιώντας την ως ασπίδα και άρχισε να ουρλιάζει για βοήθεια. Ωστόσο, κανείς άλλος δεν ήταν μέσα ή γύρω από το σπίτι για να την ακούσει.
Ο έφηβος την έσπρωξε και τη γρονθοκόπησε επανειλημμένα, καταφέρνοντας τουλάχιστον ένα χτύπημα στο μέτωπό της, που της άφησε έναν μώλωπα.
Εν τω μεταξύ, η Πέρκινς τον κλώτσησε και με την καρέκλα τον εμπόδισε να πλησιάσει, όπως είπε στην Times Record.
Με φυστικοβούτυρο, κράκερ μελιού και μανταρίνια «αναχαίτισε» η 87χρονη τον εισβολέα
Το αγόρι τελικά κουράστηκε, την άφησε μόνη και πήγε στην κουζίνα, θυμάται η Πέρκινς. Τότε κατάλαβε ότι δεν φορούσε παντελόνι ή παπούτσια. Τα είχε στοιβάξει δίπλα σε ένα μαχαίρι που του ανήκε και στο κλιματιστικό της κατοικίας, το οποίο είχε αφαιρέσει για να δημιουργήσει ένα κενό από το οποίο μπορούσε να εισέλθει στο σπίτι. «Πρέπει να βγεις έξω», είπε η Πέρκινς στο αγόρι. «Χρειάζεσαι βοήθεια».
Σύμφωνα με όσα είπε η Πέρκινς στην Times Record, ο νεαρός απάντησε ότι «είχε πεινάσει τρομερά και δεν είχε τίποτα να φάει εδώ και ώρα».
Η Πέρκινς απάντησε δίνοντάς του ένα κουτί με φυστικοβούτυρο και κράκερ μελιού. Του έδωσε επίσης δύο μανταρίνια και σέικ πρωτεΐνης.
Ο έφηβος δέχτηκε τις προσφορές και άρχισε να τρώει. Ενώ το αγόρι ήταν αποσπασμένο, η Πέρκινς είπε ότι άρπαξε το τηλέφωνό της και κάλεσε την άμεση δράση «όσο πιο γρήγορα μπορούσε».
Το αγόρι έφυγε πριν φτάσει η αστυνομία. Ωστόσο, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγα τετράγωνα πιο πέρα με τη βοήθεια ενός αστυνομικού σκύλου, τον συνέλαβαν και τον έστειλαν σε ένα κέντρο κράτησης νέων για διαρρήξεις και εγκληματικές απειλές.
Αντιμετωπίζει επίσης την κατηγορία ότι κατανάλωνε ποτό ως ανήλικος, επειδή είχε πάνω του ένα μπουκάλι νερό γεμάτο αλκοόλ όταν συνελήφθη.
Η Πέρκινς είπε στην Times Record ότι ελπίζει να δοθεί στο αγόρι όλη η βοήθεια που χρειάζεται για να ξαναβάλει τη ζωή του σε καλό δρόμο. Είπε ότι θα έκανε «πολύ καλή δουλειά» όταν κούρευε το γκαζόν της για επιπλέον χρήματα περίπου δέκα χρόνια νωρίτερα.
Είπε επίσης ότι ήταν ευγνώμων που δεν είχε τραυματιστεί χειρότερα κατά τη διάρκεια της διάρρηξης, επειδή παραμένει ενεργή διδάσκοντας μαθήματα χορού.
(Με πληροφορίες του Guardian)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σκληρές εικόνες στο βίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα
Οι ΗΠΑ εξετάζουν τη νέα ειρηνευτική πρόταση
Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της για τα potty party
Οι χώρες παρατήρησαν για πρώτη φορά νέα αμερικανικά οπλικά συστήματα σε δράση
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το Μπαχρέιν, το Ιράκ, το Κουβέιτ και η Συρία είχαν προηγουμένως άρει παρόμοιους περιορισμούς στους δικούς τους εναέριους χώρους
H κατάσταση της υγείας της έχει επιδεινωθεί σοβαρά, αναφέρει το ίδρυμά της
Τι σημαίνει μια «παγωμένη σύγκρουση» στη Μέση Ανατολή
Λιποθύμησε έπειτα από μέρες επικίνδυνα υψηλής πίεσης και έντονης ναυτίας
Στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Ανδρέα η κηδεία του
Η ιστορία πίσω από τη θρυλική φωτογραφία
Εν μέσω οικονομικών δυσκολιών και υψηλών τιμών πετρελαίου
Πόσο μεγάλες είναι οι στρατιωτικές βάσεις και τι κάνουν
Ο εισαγγελέας Νέιθαν Χόχμαν ισχυρίστηκε ότι ο Μπερκ σκότωσε τη 14χρονη Ρίβας στις 23 Απριλίου 2025
Η σπάνια περίπτωση που άλλαξε τη ζωή δύο γυναικών
Τι δηλώνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Οι απειλές Τραμπ προς Ισπανία και Ιταλία
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απάντησε στη νέα απειλή του Ντόναλντ Τραμπ να επιβάλει δασμούς 25% στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που εισέρχονται από την ΕΕ
Στο μικροσκόπιο οικονομικές σχέσεις και κληρονομιές εκατομμυρίων δολαρίων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.