Κοσμος

Aναβάλλονται τα βραβεία Emmy - Για πρώτη φορά μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου

Λόγω της ιστορικής απεργίας των ηθοποιών και των σεναριογράφων στο Χόλιγουντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βραβεία Emmy
Βραβεία Emmy © Getty Images/Ideal Image

Αναβάλλεται η 75η τελετή απονομής των βραβείων Emmy - Λόγω απεργίας των ηθοποιών και των σεναριογράφων στο Χόλιγουντ - Είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 18 Σεπτεμβρίου

Η 75η τελετή απονομής των βραβείων Emmy που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου και να μεταδοθεί από το Fox αναβάλλεται λόγω της ιστορικής απεργίας των ηθοποιών και των σεναριογράφων στο Χόλιγουντ.

Η νέα ημερομηνία δεν έχει ακόμη οριστεί, ωστόσο πηγές κοντά στη διοργάνωση επιβεβαιώνουν ότι η αρχική ημερομηνία όπως και ο μήνας δεν λαμβάνονται πλέον υπόψη.

Βραβεία Emmy: Νέα ημερομηνία μέχρι να επέλθει συμφωνία

Στην καλύτερη περίπτωση η τελετή δεν θα πραγματοποιηθεί έως ότου το Σωματείο των Ηθοποιών (SAG-AFTRA) και η Ένωση Σεναριογράφων της Αμερικής (WGA) καταλήξουν σε συμφωνία με τη Συμμαχία Παραγωγών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης - αλλά τόσο η Ακαδημία Τηλεόρασης όσο και το Fox που έχει αναλάβει την τηλεοπτική μετάδοση, εξακολουθούν να συζητούν τη νέα ημερομηνία.

Πρόκειται για την πρώτη αναβολή των Βραβείων Emmy εδώ και δύο δεκαετίες. Η Ακαδημία Τηλεόρασης και το CBS, που είχε αναλάβει τότε τη μετάδοση προχώρησαν στην αναβολή της τελετής του 2001 μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter» η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου εκείνης της χρονιάς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ