- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Εκατό άνθρωποι έμειναν εγκλωβισμένοι στο σπίτι της Αγκάθα Κρίστι λόγω κακοκαιρίας
Δεν υπήρχε τρόπος διαφυγής λόγω πτώσης δέντρου
Αγκάθα Κρίστι: Εγκλωβισμένοι στο σπίτι της εκατό πολίτες λόγω κακοκαιρίας
Στο πρώην σπίτι της Αγκάθα Κρίστι παρέμειναν εγκλωβισμένοι για ώρες περισσότεροι από 100 άνθρωποι την προηγούμενη εβδομάδα λόγω κακοκαιρίας.
Η κατοικία Γκρίνγουεϊ στο Ντέβον, στην οποία έζησε η θρυλική Αγγλίδα συγγραφέας που διαμόρφωσε την αστυνομική λογοτεχνία είναι ανοιχτή για ξεναγήσεις κοινού και πολλοί θαυμαστές την επισκέφθηκαν την περασμένη Παρασκευή, όταν ξέσπασε κακοκαιρία. Όπως ανέφερε το Devon Live, δέντρο ξεριζώθηκε από τον ισχυρό άνεμο και τη βροχή σε δρόμο που οδηγεί στην κατοικία με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τρόπος διαφυγής από την περιοχή.
Η Καρολάιν Χέβεν, μία από τις επισκέπτριες δήλωσε ότι περίπου 100 άνθρωποι παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο σπίτι και εκπρόσωπος του οργανισμού προστατευόμενων τοποθεσιών και κτιρίων, National Trust, που διαχειρίζεται το ακίνητο είπε ότι υπήρχαν «επισκέπτες, προσωπικό και εθελοντές στο Γκρίνγουεϊ που δεν μπορούσαν να φύγουν». Πρόσθεσε ότι «καταβλήθηκαν προσπάθειες» για να είναι άνετη η παραμονή τους στο σπίτι.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια του περιστατικού, πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε σχόλιά τους παραλλήλισαν την κατάσταση με τα γεγονότα στο μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι «And then There Were None» (Και μετά δεν έμεινε κανένας), όπου άγνωστοι προσκαλούνται σε μια έπαυλη στο Ντέβον και πολλοί από αυτούς δολοφονούνται. Η κατοικία Γκρίνγουεϊ πρόκειται να παραμείνει κλειστή για αόριστο χρονικό διάστημα, λόγω των «εκτεταμένων ζημιών από την καταιγίδα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με ύψος 1,73 μέτρα και βάρος 75 κιλά, το T800 προσφέρει έως και πέντε ώρες αυτονομίας
Σχεδόν 2.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει λόγω της ασθένειας από τον Ιανουάριο
Τα επόμενα βήματα για κατάπαυση του πυρός εν μέσω πιέσεων από την Ουάσινγκτον
Ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του το 2012
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για ζημιές ή τραυματίες
«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν αξιωματούχοι της τρομοκρατικής οργάνωσης
Η μετάβαση παραμένει εύθραυστη, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
Στα social media εμφανίστηκαν ειρωνικές μετονομασίες όπως «Cloud Supremacy» και «Cloud Nationalism»
Το νεογέννητο είναι υγιέστατο, ενώ παρακολουθείται αδιάλειπτα
«Το Netflix έχει ήδη αποκτήσει πολύ μεγάλο μερίδιο αγοράς», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
H πρόσφατη ειρηνευτική συμφωνία του Τραμπ κρέμεται από μια κλωστή
«Είναι μια εποχή βιαιότητας, ατιμωρησίας και αδιαφορίας», δήλωσε εκπρόσωπος του Οργανισμού
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε στη σκηνή τρεις φορές
Παραμένουν όμηροι άλλοι 165
Στα 3 δισ. δολάρια το κόστος ανοικοδόμησης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το χρονικό της άγριας δολοφονίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.