Κοσμος

Οι αρχές «βλέπουν» σύνδεση στους θανάτους 4 γυναικών στο Όρεγκον

Ένας ύποπτος - Οι νεαρές γυναίκες βρέθηκαν νεκρές μέσα σε τρεις μήνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σύνδεση των θανάτων 4 γυναικών στο Όρεγκον
© Youtube

Όρεγκον: Η σύνδεση στους θανάτους τεσσάρων γυναικών - Ύποπτος άνδρας - Οι πρώτες ανακοινώσεις

Μέσα σε τρεις μήνες τα πτώματα τεσσάρων γυναικών εντοπίστηκαν στο Όρεγκον. Οι αρχές διαπίστωσαν ότι οι θάνατοι συνδέονται μεταξύ τους, με τους φόβους για την ύπαρξη serial killer να αυξάνονται

Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Multnomah στο Πόρτλαντ λέει ότι δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον κανενός, αλλά ότι η κοινότητα δεν βρίσκεται επί του παρόντος σε κανέναν κίνδυνο. Την ίδια ώρα, τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ένας άνδρας βρίσκεται υπό κράτηση. Οι γυναίκες ήταν ηλικίας από 22 έως 31 ετών και τα πτώματά τους βρέθηκαν στο Πόρτλαντ και τις γύρω αγροτικές περιοχές από τον Φεβρουάριο. Το τελευταίο θύμα εντοπίστηκε στον Μάιο. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι αρχές δήλωσαν ότι ο ιατροδικαστής δεν έχει καθορίσει την αιτία ή τον τρόπο που δολοφονήθηκαν οι γυναίκες. Οι αξιωματούχοι αναφερόμενοι στην υπόθεση δεν χρησιμοποίησαν τη λέξη «κατά συρροή δολοφόνος» όταν ανακοίνωσαν τη σύνδεση των εγκλημάτων. «Ανακριτές και εισαγγελείς από πολλές υπηρεσίες επιβολής του νόμου συνεργάστηκαν… και διαπίστωσαν ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ τεσσάρων υποθέσεων: της Kristin Smith, της Charity Perry, της Bridget Webster και της Ashley Real», ανέφερε το γραφείο του εισαγγελέα.

Η πρώτη από τις τέσσερις δολοφονημένες γυναίκες - η 22χρονη Kristin Smith - βρέθηκε νεκρή στο δάσος στην Pleasant Valley στις 19 Φεβρουαρίου. Η εξαφάνισή της δηλώθηκε από την οικογένειά της στις 22 Δεκεμβρίου και το σώμα της αναγνωρίστηκε τον Μάιο. Δύο μήνες αργότερα, στις 24 Απριλίου, η Charity Perry, 24 ετών, βρέθηκε νεκρή στο Ainsworth State Park. Την επόμενη εβδομάδα, στις 30 Απριλίου, η Bridget Webster, 31 ετών, βρέθηκε νεκρή 45 μίλια νότια του Πόρτλαντ, κοντά σε έναν κολπίσκο στην κομητεία Polk. Και το τέταρτο θύμα, η 22χρονη Ashley Real, ανακαλύφθηκε στις 7 Μαΐου, ένα μήνα μετά την εξαφάνισή της από ένα φαστ φουντ.

Μία άλλη γυναίκα που σκοτώθηκε στην περιοχή -η 32χρονη Joanna Speaks, που βρέθηκε νεκρή στις 8 Απριλίου σε έναν εγκαταλελειμμένο αχυρώνα- δεν πιστεύεται ότι συνδέεται στην ίδια υπόθεση. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ