Κοσμος

Ο Κέβιν Σπέισι δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στην υποκριτική εάν απαλλαχθεί από τις κατηγορίες

Σε λίγες ημέρες η δίκη του ηθοποιού για σεξουαλικές επιθέσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κέβιν Σπέισι
© EPA / ALESSANDRO DI MARCO

Κέβιν Σπέισι: Επιστροφή στην υποκριτική μετά την ενδεχόμενη απαλλαγή κατηγοριών - Στις 28 Ιουνίου η δίκη του ηθοποιού

Έτοιμος να επιστρέψει στην υποκριτική δηλώνει ο Κέβιν Σπέισι, όταν και εάν απαλλαγεί από τις καταγγελίες περί σεξουαλικών επιθέσεων που έχουν γίνει σε βάρος του. 

Σε λίγες ημέρες, στις 28 Ιουνίου, ο ηθοποιός πρόκειται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στο Λονδίνο για κατηγορίες που συνδέονται με περιστατικά, τα οποία φέρονται να συνέβησαν το χρονικό διάστημα 2001 - 2013. Ο Κέβιν Σπέισι αρνείται από την αρχή κάθε κατηγορία. Μάλιστα, σε νέα του συνέντευξη στο Zeitmagazin, ο Κέβιν Σπέισι είπε: «Είναι μια εποχή που πολλοί άνθρωποι φοβούνται πολύ ότι αν με στηρίξουν, θα "ακυρωθούν"». «Αλλά ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που είναι έτοιμοι να με προσλάβουν μόλις απαλλαγώ από αυτές τις κατηγορίες στο Λονδίνο. Στο δευτερόλεπτο από τότε που θα συμβεί, είναι έτοιμοι να προχωρήσουν». 

Ο Κέβιν Σπέισι ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός είπε ότι αυτή τη στιγμή «αντλεί δυνάμεις» από συναντήσεις με θαυμαστές του στον δρόμο. Την ίδια ώρα, επέκρινε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσθέτοντας: «Τα μέσα ενημέρωσης έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να με μετατρέψουν σε τέρας, αλλά από τον κόσμο, δεν έχω δει τίποτα άλλο εκτός από στοργή».

Κέβιν Σπέισι: Η πρώτη καταγγελία από τον Άντονι Ραπ

Ο Κέβιν Σπέισι κατηγορήθηκε πρώτη φορά για επίθεση από τον ηθοποιό Άντονι Ραπ, τον Οκτώβριο του 2017. Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους δικαστήριο της Νέας Υόρκης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Κέβιν Σπέισι δεν επιτέθηκε σεξουαλικά στον Ραπ.

Στο κατηγορητήριο ο Ραπ υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από τον ηθοποιό, όταν ήταν 14 ετών και ο Σπέισι ήταν 26 και διεκδίκησε αποζημίωση 40 εκατομμυρίων δολαρίων. «Μόλις διεξάγεται εξονυχιστικός έλεγχος, αυτά τα πράγματα καταρρέουν» είπε ο Σπέισι στο Zeitmagazin. «Αυτό συνέβη στη δίκη του Ραπ και αυτό θα συμβεί σε αυτή την περίπτωση» πρόσθεσε. Ο Κέβιν Σπέισι διευκρίνισε ότι ακόμα «δεν είναι έτοιμος να μιλήσει» για τις κατηγορίες εναντίον του.

«Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Και ακόμα κι αν αυτός ο λόγος δεν εμφανιστεί αμέσως ή τα πράγματα δεν επιλυθούν αμέσως, τελικά όλα έχουν νόημα», δήλωσε ο Κέβιν Σπέισι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ