- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Υπό κράτηση δύο Ελληνοκύπριοι για τον ξυλοδαρμό 25χρονης Τουρκοκύπριας
Επικοινωνία Χριστοδουλίδη-Τατάρ για το περιστατικό
Κύπρος: Υστερα από διένεξη μεταξύ δύο ομάδων, οι δύο ύποπτοι φέρεται να επιτέθηκαν και να χτύπησαν την 25χρονη
Για 4 μέρες έθεσε υπό κράτηση το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, δύο άνδρες ηλικίας 22 και 30 ετών, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για τον ξυλοδαρμό 25χρονης Τουρκοκύπριας.
Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου στην Αγία Νάπα, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.
Οπως αναφέρει το ΡΙΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, δήλωσε ότι ύστερα από διένεξη μεταξύ δύο ομάδων, οι δύο ύποπτοι φέρεται να επιτέθηκαν και να χτύπησαν την 25χρονη, με αποτέλεσμα αυτή να πέσει από περιτοίχισμα ύψους 2 έως 3 μέτρων και να τραυματιστεί.
Η 25χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός της και είχε σπασμένο δόντι.
Κατόπιν, η 25χρονη μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, όπου προέβη σε καταγγελία για την επίθεση.
Επικοινωνία Χριστοδουλίδη - Τατάρ
Ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, ζήτησε από τη δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή να παρακολουθεί τις εξελίξεις αναφορικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού της 25χρονης Τουρκοκύπριας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, επικοινώνησε με τον Ερσίν Τατάρ, καταδικάζοντας το συμβάν.
Παράλληλα, ενημέρωσε τον Ερσίν Τατάρ ότι οι φερόμενοι ως δράστες του ξυλοδαρμού της 25χρονης συνελήφθησαν, τέθηκαν υπό κράτηση και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.
Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε, επίσης, ότι το επεισόδιο δεν φαίνεται να αποτελεί ρατσιστική επίθεση, αλλά απαράδεκτη και καταδικαστέα παραβατική συμπεριφορά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θα ξεφύγει από τον Μαδούρο για να παραλάβει το βραβείο;
«ΗΠΑ και Ευρώπη να εγγυηθούν την ασφάλεια»
Διορία μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου
Η οικογένεια του άνδρα τη «συγχώρεσε»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ελπίζει σε συμφωνία μέχρι τα Χριστούγεννα
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Οι περιφερειακές αρχές διεξάγουν έρευνες για να προσδιορίσουν τη σοβαρότητα του ιού
Η έγκαιρη προσέλευση δεν αποδείχθηκε αρετή αλλά παράπτωμα
Αυτός ο σεισμός συμβαίνει μία φορά κάθε εκατό χρόνια
Ο πράκτορας διέπραξε «τα πιο σοβαρά εγκλήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς»
Σκληρές επικρίσεις του Αμερικανού προέδρου - Καλεί τον Ζελένσκι να παραχωρήσει εδάφη στη Ρωσία
Πώς θα επαληθεύουν την ηλικία των χρηστών και τα «παραθυράκια»
Από που διέρρευσε η φωτογραφία
Οι πραγματικές απειλές βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκού χώρου
Η Unicef προειδοποιεί ότι ο αριθμός των νοσηλειών παραμένει σοκαριστικά υψηλός μετά τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
Μια παράδοση όπου κανείς δεν εξηγεί τι έγινε, γιατί έγινε, και ποια ήταν η ευθύνη του
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσβάλει μέλη του Τύπου
Στην εξοχική κατοικία του ποντίφικα, ο Ουκρανός πρόεδρος
Η Unesco αναγνωρίζει την ιταλική κουζίνα ως «άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας»
Χρηματοδότηση της Ουκρανίας και Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο στην ατζέντα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.