Κοσμος

Αυστραλός βουλευτής έκανε πρόταση γάμου την ώρα που μιλούσε στο Κοινοβούλιο (βίντεο)

«Ήταν ευκαιρία», είπε από το βήμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αυστραλός βουλευτής έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του από το βήμα της Βουλής
© Youtube / Guardian

Η πρόταση γάμου Αυστραλού βουλευτή κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Κοινοβουλίου - Η απάντηση της συντρόφου του

Μπορεί να έχουμε δει προτάσεις γάμου σε γήπεδα, τηλεοπτικές εκπομπές και θεατρικές παραστάσεις, ωστόσο, ένας Αυστραλός βουλευτής, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία, επέλεξε να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στη Βουλή.

Ο βουλευτής των Εργατικών, Νέιθαν Λάμπερτ, μιλώντας στο Κοινοβούλιο της Αυστραλίας είπε: «Πιστεύω ότι θα πρέπει να παντρευτούμε», είπε απευθυνόμενος στη σύντροφό του Νόα Έρλικ με τους παριστάμενους βουλευτές να ξεσπούν σε χειροκροτήματα. «Δεν θα σου δώσω τώρα το δαχτυλίδι γιατί δεν μου επιτρέπεται να το κάνω. Αλλά το έχω αποθηκεύσει ασφαλώς και σχεδιάζω να το κάνω με ρομαντικό τρόπο σήμερα το βράδυ, στα περίπου 10 λεπτά που θα έχουμε αφού κοιμηθούν τα παιδιά και πριν εμείς καταρρεύσουμε από κούραση», συνέχισε ο βουλευτής.

Ο Νέιθαν Λάμπερτ είπε χαρακτηριστικά ότι σχεδίαζε να κάνει πρόταση γάμου για τη σύντροφό του εδώ και καιρό, αλλά λόγω της πανδημίας και το βεβαρυμένο πρόγραμμά τους δεν τα κατάφερε. Ωστόσο, αποφάσισε να επιφυλάξει μία όμορφη και πρωτότυπη έκπληξη στη σύντροφό του, κάνοντάς της την πρόταση γάμου, σε ανύποπτο χρόνο, μέσα στη Βουλή. «Δεν σχεδιάσαμε μήνα του μέλιτος στη Γαλλία ή άλλα πράγματα που γίνονται παραδοσιακά. Αυτή ήταν η ευκαιρία», είπε στον Guardian. 

Η σύντροφος του βουλευτή είπε «ναι» και πλέον ετοιμάζονται για την ημέρα του γάμου τους.

'I think we should get married': Victorian MP proposes to partner is first speech

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ