Κοσμος

Ο Jason Atherton πιάστηκε στα χέρια σε μπαρ γιατί παρενόχλησαν την κόρη του

Εμφανίστηκε με μαυρισμένα μάτια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φιλιππίνες: Ο σεφ Jason Atherton
© Facebook/Gwendolyn Garcia

Φιλιππίνες: Ο διάσημος σεφ Jason Atherton πιάστηκε στα χέρια σε μπαρ γιατί παρενόχλησαν την κόρη του

Επίθεση όταν προσπάθησε να υπερασπιστεί την έφηβη κόρη του σε μπαρ στις Φιλιππίνες δέχτηκε ο Βρετανός σεφ, Jason Atherton. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Atherton βρισκόταν στο F Cafe and Bar στην επαρχία Cebu με την οικογένειά του όταν η 17χρονη κόρη του παραπονέθηκε ότι μια ομάδα ανδρών την παρενόχλησε έξω από τις τουαλέτες.

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ φέρεται να ήρθε αντιμέτωπος με τους άνδρες και τους είπε να ζητήσουν συγγνώμη. Η κίνηση του αυτή φέρεται να προκάλεσε έναν μαζικό καβγά στο μαγαζί, με τον διάσημο σεφ να καταλήγει με μαυρισμένα μάτια.

Μάλιστα, το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο, στο οποίο ο Atherton ακούγεται να λέει: «Θέλω μια συγγνώμη… Είναι 17, είναι 17 χρονών» και στη συνέχεια τον δείχνει να εμπλέκεται σε καβγά.

BBC celeb chef Jason Atherton in mass brawl after daughter, 17 'harassed'

«Όλοι συνασπίστηκαν εναντίον του Jason, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού του F Bar. Ακόμα χειρότερα, οι πορτιέρηδες τον κρατούσαν ώστε να μην μπορεί να αντισταθεί», σημείωσε η κυβερνήτης του Cebu, Gwendolyn Garcia.

Ο Atherton, του οποίου η σύζυγος κατάγεται από τις Φιλιππίνες, συναντήθηκε με την Gwendolyn Garcia και εκείνη απαθανάτισε τα τραύματά του με μια selfie.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος Άγγλος σεφ, όπως σημείωσε, δεν άξιζε αυτή τη μεταχείριση.

«Αυτοί οι άνθρωποι παρενοχλούσαν την κόρη του, ενώ περίμενε στην ουρά για τουαλέτα. Ο Jason ήθελε να της ζητήσουν συγγνώμη. Κάτι που θα έκανε κάθε πατέρας που αγαπάει την κόρη του», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε λυπήθηκε για το περιστατικό και του το εξέφρασε την ελπίδα να μην αλλάξει η στάση του για το Cebu.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ