TV + Series

Maestro: Το Netflix υποκλίθηκε στη Μαρία Καβογιάννη - H απάντησή της

«No caption needed» έγραψε ο επίσημος λογαριασμός της πλατφόρμας

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Maestro: Η Μαρία Καβογιάννη και η Χάρις Αλεξίου σε σκηνή του α' κύκλου της σειράς
© Instagram / Maestro TV Series

Netflix: Η ανάρτηση για τη Μαρία Καβογιάννη και το υποκριτικό της ταλέντο στο «Maestro» - H απάντηση της ηθοποιού

Το Netflix έκανε ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό του για την προβολή της σειράς Maestro, χρησιμοποιώντας μία φωτογραφία που απεικονίζεται η Μαρία Καβογιάννη, σε μια από τις πιο καθηλωτικές σκηνές.

Η έκφραση της Μαρίας Καβογιάννη «μιλάει» στον φακό με τέτοιο τρόπο που, όπως σημειώνει και το σχόλιο, «Δεν χρειάζεται λεζάντα».

Αμέσως το ελληνικό κοινό έσπευσε να σχολιάσει το στιγμιότυπο με την Μαρία Καβογιάννη, η οποία καθήλωσε με τον ρόλο της στη σειρά Maestro. Η Σμαράγδα Καρύδη, η Μαρία Λεκάκη, ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν μερικοί μόνο από τους Έλληνες καλλιτέχνες οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση με τη πρωταγωνίστρια την πετυχημένη ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη.

Η Μαρία Καβογιάννη έκανε repost την ανάρτηση δείχνοντας την ευγνωμοσύνη της.

Το Maestro είναι διαθέσιμο από τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στον κατάλογο του Netflix και από τις πρώτες ημέρες κέρδισε τους συνδρομητές τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο.

Η τηλεοπτική σειρά βρίσκεται στο Νο1 των trends, με τα views να αυξάνονται καθημερινά, την ώρα που ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να προβληθεί η σειρά και σε άλλες χώρες του εξωτερικού, καθώς μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022 είναι διαθέσιμη μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ήδη, το «Maestro» έχει ντουμπλαριστεί σε ισπανικά και τουρκικά, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στα social.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ