Κινηματογραφος

Ο Άντονι Χόπκινς γιόρτασε τα 47 χρόνια νηφαλιότητάς του και στέλνει μήνυμα σε όσους παλεύουν

«Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να είστε περήφανοι για τη ζωή σας»

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άντονι Χόπκινς: Έκλεισε 48 χρόνια αποχής από το αλκοόλ
Άντονι Χόπκινς © EPA/TANNEN MAURY

Άντονι Χόπκινς: Τα 47 χρόνια νηφαλιότητάς του - Η ανάρτησή του στο Instagram - Το μήνυμα στήριξης σε όσους πάσχουν

O βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός 'Αντονι Χόπκινς γιορτάζει τα 47 χρόνια νηφαλιότητάς του με ένα νέο, εμπνευσμένο βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Ινσταγκραμ, στο οποίο ενθαρρύνει τους άλλους να «συνεχίσουν να αγωνίζονται» και να είναι δυνατοί.

«Είμαι αλκοολικός, που έχει αναρρώσει και για εσάς εκεί έξω, να ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν... Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να είστε περήφανοι για τη ζωή σας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Μια μέρα του 1975, συνειδητοποίησε ότι «κάτι δεν πήγαινε πραγματικά καλά με τον εαυτό του, αλλά αρχικά δεν ήξερε ότι ήταν ένα είδος ψυχικής, σωματικής κατάστασης που ονομάζεται αλκοολισμός... εθισμός».

Αμέσως μετά η ανάρτησή του κατακλύστηκε από χιλιάδες μηνύματα των θαυμαστών του, μεταξύ αυτών πολλών επωνύμων όπως των 'Αλεκ Μπάλντουιν, Χιου Τζάκμαν και Αμάντα Κλόυτς.

Σύμφωνα με την Dailmail το σούπερ μόντελ, Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell), η οποία είναι νηφάλια από το 2008 μετά από τη δικής της σκληρή μάχη με την κοκαΐνη και το αλκοόλ, επαίνεσε τον ηθοποιό επειδή είναι «φωτεινός φάρος» και έμπνευση στο δικό της «ταξίδι στην ανάρρωση».

Ο Άντονι Χόπκινς εύχεται για τα Χριστούγεννα χορεύοντας στο Instagram (βίντεο)

Ο Άντονι Χόπκινς επέλεξε να ευχηθεί για τις γιορτές των Χριστουγέννων στους θαυμαστές του διαφορετικά... Μπορεί να φόρεσε τον αστραφτερό κόκκινο σκούφο του Άγιου Βασίλη, ωστόσο, επέλεξε να χορέψει υπό τους ήχους ενός ρομαντικού τραγουδιού και όχι κάποιας μεγάλης χριστουγεννιάτικης επιτυχίας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Άντονι Χόπκινς επέλεξε το «Dance me to the end of love» του Leonard Cohen για να ευχηθεί και φυσικά να χορέψει. «Γεννημένος ελεύθερος, να είσαι ελεύθερος. Καλές γιορτές», έγραψε ο 84χρονος ηθοποιός στην ανάρτησή του στο Instagram.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άντονι Χόπκινς χορεύει στο Instagram, αλλά και που ξεδιπλώνει το χιούμορ του. Πριν από λίγες ημέρες, επηρεασμένος από το trend με το χέρι «Thing» της σειράς του Netflix, «Wednesday», ανάρτησε ένα διαφορετικό βίντεο, στη λεζάντα του οποίου έγραψε: «Χαρούμενη Τετάρτη (Wednesday). Ένα Πράγμα (THING) συμβαίνει όταν ένας ηθοποιός έχει ελεύθερο χρόνο στα χέρια του».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ