Κοσμος

Ο Μασκ απάντησε με Μίλο Μανάρα και Brokeback Mountain σε Τραμπ και CBS

Οι δύο τελευταίες αναρτήσεις του στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Έλον Μασκ
© ΕPA/JUSTIN LANE

Ο Έλον Μασκ απάντησε στην απόρριψη του Ντόναλντ Τραμπ και του CBS προς το Twitter

Την απάντησή του για την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να μην επιστρέψει στο Twitter, έδωσε ο Έλον Μασκ. Ο νέος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας παραθέτει σκίτσο του Μίλο Μανάρα, στο οποίο το Twitter προσωποποιείται σε μια γυναίκα και ο Τραμπ σε ρόλο μοναχού, ενώ στη λεζάντα ο Μασκ αναφέρει «και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν».

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στην ετήσια συνάντηση ηγεσίας του Ρεπουμπλικανικού Εβραϊκού Συνδέσμου, ο Τραμπ ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο Twitter.

Αρχικά δήλωσε ότι συμπαθεί τον Έλον Μασκ αλλά όπως τόνισε «δεν βλέπω κανένα λόγο για να επιστρέψω».

Στη συνέχεια μίλησε για τα προβλήματα του Twitter και δεν έχασε την ευκαιρία να διαφημίσει το δικό του κοινωνικό δίκτυο. Ο πρώην πλανητάρχης σημείωσε ότι θα παραμείνει πιστός στο Truth Social, την εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί από Startup του Trump Media & Technology Group.

Πρόσθεσε ότι η δική του πλατφόρμα έχει μεγαλύτερη αφοσίωση χρηστών σε σχέση με το Twitter.

Παράλληλα, για το CBS που ανακοίνωσε ότι ανασστέλλει τη δραστηριότητά του στο Twitter υπό τον φόβο «αβεβαιότητας» γύρω από τη διαχείριση του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ο Μασκ θυμήθηκε την ταινία «Το μυστικό του Brokeback Mountain», με το CBS στο ρόλο του ενός καουμπόι να αγκαλιάζει τον άλλον καουμπόι, που είναι ο Μασκ, και διερωτάται «γιατί δεν μπορώ να σε αφήσω;». «Η αγάπη μας ποτέ δε θα πεθάνει».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ