Κοσμος

Εργαζόμενη στο Twitter κοιμάται στο γραφείο μετά το τελεσίγραφο Έλον Μασκ

Η εικόνα που κάνει τον γύρο των social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εργαζόμενη στο Twitter κοιμάται στο γραφείο
Εργαζόμενη στο Twitter κοιμάται στο γραφείο @evanstnlyjones/Twitter

Ύπνος στο γραφείο για εργαζόμενη του Twitter - Η viral φωτογραφία και το μήνυμα για τον Έλον Μασκ

Viral έχει γίνει η φωτογραφία στο Twitter που δείχνει μια εργαζόμενη να κοιμάται στο γραφείο. Από τη στιγμή που ο Έλον Μασκ αγόρασε το Twitter οι εργασιακές συνθήκες έχουν γίνει πολύ άσχημες, με τις απειλές για απόλυση να μη σταματούν.

Ο νέος ιδιοκτήτης έδωσε δύο επιλογές στους εργαζόμενους: Ή πολλές ώρες εργασίας ή αποχώρηση από την εταιρεία με αποζημίωση 3 μηνών

Η Eshter Crawford δημοσίευσε μια φωτογραφία, που τη δείχνει να κοιμάται στο πάτωμα του γραφείου με υπνόσακο και μάσκα ματιών για τον ύπνο.

«Όταν η ομάδα σου πιέζει όλο το 24ωρο για να προλάβει τις προθεσμίες, μερικές φορές #SleepWhereYouWork» αναφέρει στο μήνυμά της.

«Επειδή κάποιοι έχουν χάσει το μυαλό τους, θα εξηγήσω: Το να κάνεις δύσκολα πράγματα απαιτεί θυσίες (χρόνος, ενέργεια κ.λπ.). Έχω “συμπαίκτες” σε όλο τον κόσμο που καταβάλλουν προσπάθειες, για να φέρουν κάτι νέο στη ζωή, οπότε είναι σημαντικό για εμένα να εμφανίζομαι για αυτούς και να κρατάω την ομάδα απερίσπαστη. Δουλεύω με εκπληκτικά ταλαντούχους και φιλόδοξους ανθρώπους εδώ στο Twitter και αυτή δεν είναι μια φυσιολογική στιγμή» προσθέτει ακόμη η Crawford, η οποία κατέχει διευθυντική θέση.

Σημειώνεται ότι ο Τζο Μπάιντεν ξέσπασε κατά του Έλον Μασκ για το Twitter, επισημαίνοντας ότι ο ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceX «αγόρασε μια πλατφόρμα που διασπείρει ψέματα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ